Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az aktsutól számított 46....

Az aktsutól számított 46. napon már kimutatná a teszt a terhességet, ugye?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elvileg már 14 nappal utána kimutatják a tesztek és biztosat csak a nőgyógyász tud mondani,(be is jelentkeztem, a hét vége felé megyek), de kicsit izgulok, mert már 11 napja késik és még nem szeretnék babát.Mondjuk vizsgaidőszakom is van és fel is fáztam, amire antibiotikumot szedtem és az is késleltetheti, de érdekelnének a vélemények.

2014. jún. 13. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen
2014. jún. 13. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:
11 napi késésnél már biztosat mutat a teszt.Mint a felfázás mint az idegeskedés miatt késhet.
2014. jún. 13. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
És hogyan védekeztek?
2014. jún. 13. 16:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 6 nap után clear blue digitálissal reggel kimutatta a terhességet... de még csak 6 hetes vagyok, szóval várok a nőgyógyásszal kicsit. Jó lenne a szívhangját is hallani majd mikor majd megyek.:)
2014. jún. 13. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:
negyedik vagyok megint. Szerintem egyet érdemes lenne tesztelned. :)
2014. jún. 13. 17:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekeztünk, nem vettük észre, hogy probléma lenne, nem csúszott le vagy szakadt ki. Gratulálok a babához, remélem minden rendben lesz! :)
2014. jún. 14. 02:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy kétszer is teszteltem x-epil-el, egyszer 7 nap késés után, egyszer 11 nap késés után, mind a kettö negativ. Vettem egy corax be sure-t is, majd 1-2 nap múlva zzal is megnézem, mert sajnos dokihoz jövöhten tudok csak menni, csak remélem a teszt jót mutat, mert még korai lenne a babuci
2014. jún. 14. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!