Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az együttlét után leghamarabb hány nappal mutatja ki a terhességet a teszt?
A legérzékenyebb teszt aktus után 14 nappal. De ha biztosra akar menni az ember, akkor megvárja, míg nem jön meg a vérzése. És ez vonatkozik a fogamzásgátló melletti megvonásos vérzésre is. Tehát ha az utolsó megvonásos vérzésnél eltelik több, mint 28 nap, akkor már késés van.
Amúgy meg fogamzásgátló szedése mellett is előfordul, hogy pár napot késik, az sem atommű pontosságú, illetve olyan is előfordulhat, hogy egyszerűen egy idő után meg sem jön, mert nem jó a szervezetnek az a fajta gyógyszer. Jártam már én is így. Kb. fél évig szedtem egy gyógyszert, fél évig minden rendben volt, aztán 2 hónapig nem volt vérzésem, persze terhes nem voltam, elmentem orvoshoz, meghozták a vérzésemet gyógyszerrel, majd kaptam egy másik fajtát és az mellett meg megint minden rendben volt.
És amúgy meg nyugodtan csinálhatsz tesztet, mert ha mégis teherbe estél, akkor egyáltalán nem biztos, hogy az múlt hétfőn történt, mert gondolom már előtte is voltatok együtt, így bármelyik együttlétből összejöhetett.
Szóval csinálj tesztet, ha negatív, de továbbra sem jön meg, akkor pedig menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!