Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az együttlét után leghamarabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az együttlét után leghamarabb hány nappal mutatja ki a terhességet a teszt?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, és nem felejtettem el egy szemet sem, szóval nem tudom, mi lehet a baj, de már a gyógyszermentes hét 5. napján vagyok és még mindig nem jött meg. Legutoljára múlt hétfőn voltam együtt a párommal. Akkor ma már tudok tesztelni?
2013. szept. 20. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A cilus elmaradása után 4-5 nappal már pozitív szokott lenni a teszt.
2013. szept. 20. 08:45
 2/9 anonim válasza:
Nekem az elmaradt mensi első napján már halvány csíkom volt.
2013. szept. 20. 08:53
 3/9 A kérdező kommentje:
csak itt az a baj, hogy konkrétan nincs ciklus, mivel fogamzásgátlót szedek... ha volt peteérésem, az akármikor "kiszabadulhatott" ciklustól függetlenül....legalábbis ha jól tudom.
2013. szept. 20. 08:54
 4/9 A kérdező kommentje:
ezért lenne jó a napot tudnom....
2013. szept. 20. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:

A legérzékenyebb teszt aktus után 14 nappal. De ha biztosra akar menni az ember, akkor megvárja, míg nem jön meg a vérzése. És ez vonatkozik a fogamzásgátló melletti megvonásos vérzésre is. Tehát ha az utolsó megvonásos vérzésnél eltelik több, mint 28 nap, akkor már késés van.

Amúgy meg fogamzásgátló szedése mellett is előfordul, hogy pár napot késik, az sem atommű pontosságú, illetve olyan is előfordulhat, hogy egyszerűen egy idő után meg sem jön, mert nem jó a szervezetnek az a fajta gyógyszer. Jártam már én is így. Kb. fél évig szedtem egy gyógyszert, fél évig minden rendben volt, aztán 2 hónapig nem volt vérzésem, persze terhes nem voltam, elmentem orvoshoz, meghozták a vérzésemet gyógyszerrel, majd kaptam egy másik fajtát és az mellett meg megint minden rendben volt.

2013. szept. 20. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:

És amúgy meg nyugodtan csinálhatsz tesztet, mert ha mégis teherbe estél, akkor egyáltalán nem biztos, hogy az múlt hétfőn történt, mert gondolom már előtte is voltatok együtt, így bármelyik együttlétből összejöhetett.

Szóval csinálj tesztet, ha negatív, de továbbra sem jön meg, akkor pedig menj orvoshoz.

2013. szept. 20. 09:16
 7/9 A kérdező kommentje:
végülis megcsináltam a tesztet és negatív... de múlt hétfő csak 10 napja volt, szóval az még lehetséges...
2013. szept. 20. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szóval az 5. napon vagy?? :D Úristen terhes vagy! -.- 1.Aktus után 14nappal mutat eredményt a teszt,vannak érzékenyebbek amik már 10nappal.De! Nem értem a kérdést!A lényeg hogy a szünetben megjöjjön és kész.8éve szedek tabit,és bár kb ugyan azon a napon jött meg,mégis volt hogy néha az utolsó gyógyszermentes napon,sőt néha akkor mikor este már a következő tablettát kellett bevennem..Gyógyszernél nincs késés!Majd akkor kell aggódni ha ténylegesen nem jött meg.Ha nem hiszed,el kell menni dokihoz,szépen hazazavar majd...Elképesztő..már nem a kérdés,kedves Kérdező,hanem ezek a "lehetsz terhes ám" kommentek. -.-
2013. szept. 20. 20:58
 9/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, kár hogy nem korábban kommenteltél :D de egyébként magamtól is rájöttem, mert megjött, csak a 6. napra... azért aggódtam, mert már 6 éve szedem és mindig a 3-4. napon jött meg, és jobb félni, mint megijedni... hiszen a gyógyszer sem 100%-os (az csak egy pohár víz...szex helyett :D)
2013. szept. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!