Pozitív one stepről van valakinek képe? Szeretném összehasonlítani az ennyémmel.
Figyelt kérdés
Nekem a kék színű 3,5 mm-es van. Halványka rózsaszín vonal jött ki, de lehet csak teszthiba.
Tudna valaki képet mutatni nekem hogy is néz ki egy ilyen teszt ha pozitív?
Köszönöm!
2014. jún. 12. 19:24
1/18 anonim válasza:
Tegyél fel képet,megnézzük !
Ha ròzsaszin a vonalkád,még ha vékonyka is ,pozi gyanus :)
2/18 A kérdező kommentje:
Korán teszteltem, ma van a 25. napom, és 30-31 naposak a ciklusaim. Tényleg halvány a vonal, fotóztam folyamatában, de képen alig látszik. Ismételni fogok az biztos, csak jó lenne látni egy tényleg pozitív one stepet.
2014. jún. 12. 20:23
5/18 anonim válasza:
szerintem pozi :) de am írd be google-ba pozitív one step teszt biztos ad ki pár darabot. az enyém is ilyen, talán egy ici picit halványabb. nem várt előtt vagyok 3 nappal :)
6/18 A kérdező kommentje:
Bárcsak pozitív lenne! Drukkolok Neked is!!!
Képed van a tesztről? Próbáltam neten ràkeresni, de megpróbálom újra.
2014. jún. 12. 20:43
7/18 anonim válasza:
Szia!
Itt az enyém, 10 nappal ezelőtti. :) Azóta minden nap erősebb lett, bár 5 nap erősödés után abbahagytam a tesztelést.
Még kis halványka, de már azóta erős pozi! :)
8/18 anonim válasza:
Amúgy a tied is pozitív, gratulálok! :)
Előző voltam
10/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Gratulálok! :)
Holnap ismételek, kíváncsi vagyok az milyen lesz.
2014. jún. 13. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!