Pajzsmirigy alulmokodes votl valakinek? Ossze jott igy a babo?
Mennyi lett a TSH, T3, T4 eredményed?
én pont ilyen Pregnacare Plust szedek. És az én dokim mis azst mondta, hogy ez mellé szedjek még folsavat. DE!!! Az omega 3 miatt ez a vitamin csak a 2. trisztertertől ajánlott, az elsőben nem. szóval vegyél akkor Pregnacare simát és csak a 12. hét után olyat, amiben Omega 3 van. Az első 12 hétben mindenképpen kell a folsav, nyugodtan szedhetsz a vitamin mellé is.
Ha nem kezelik a pm alulműködést, a baba szellemileg alulmaradott lehet.
Teherbe is nehezebb esni.
Szeretnélek egy kicsit bíztatni: nekem is kissé alulműködő pajzsmirigyem van.
Ehhez képest az elhatározásunkat követően elsőre (!) teherbe estem, problémamentes, egészséges terhességem volt és a kisfiam is egészséges, okos kisgyermek.
Végig szedtem a terhesvitamint, sőt még a szülés után is majdnem egy hónapig (béres gravida), plusz folsav, plusz vas.
Én a helyedben azért elmennék egy teljes kivizsgálásra, nézzenek pajzsmirigyértékeket, szakorvos mondja meg azt, hogy kell-e és ha igen mit szedni.
Még egy jó történet: a barátnőm is pajzsmirigyes, ő gyógyszert is szedett rá rendszeresen- most kismama- ugyancsak problémamentes terhességgel- rendszeresen jár a szakorvosához kontrollra és vérvételre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!