Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy alulmokodes votl...

Pajzsmirigy alulmokodes votl valakinek? Ossze jott igy a babo?

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem segiteni . Babat szeretnek de nem akar ossze jonni . Voltam mar vervetel a menszes elott 1 hetel es a menszes 4 napjan. Tegnap voltam a dokimnal hogy mi az eredmeny . Azt mondta hogy a vercukor rendben van, hormonjaim is de a pajzsmiregy kicsit alul mukodik . Azt mondta hogy ez nem gatolja a teherbeeset . Jovoheten megint mennem kell vervetelre nezik hogy van e peteeresem. Volt igy valaki akinek alul mukodot a pajzsmirigye es ossze jott a baba? Hasznal valaki ilyen terhesegi vitamint Pregnacare Plus Omega 3? nem ertem azt hogy van benne 400 ug folic acid de mmost a ug es a mcg szo ugyan az? Irt fel nekem a dokim folic acid 400 mcg . De a terhesvitaminban nem mcg van irva hanem ug .
2014. jún. 11. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi lett a TSH, T3, T4 eredményed?

én pont ilyen Pregnacare Plust szedek. És az én dokim mis azst mondta, hogy ez mellé szedjek még folsavat. DE!!! Az omega 3 miatt ez a vitamin csak a 2. trisztertertől ajánlott, az elsőben nem. szóval vegyél akkor Pregnacare simát és csak a 12. hét után olyat, amiben Omega 3 van. Az első 12 hétben mindenképpen kell a folsav, nyugodtan szedhetsz a vitamin mellé is.

2014. jún. 11. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem kezelik a pm alulműködést, a baba szellemileg alulmaradott lehet.

Teherbe is nehezebb esni.

2014. jún. 11. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Szeretnélek egy kicsit bíztatni: nekem is kissé alulműködő pajzsmirigyem van.

Ehhez képest az elhatározásunkat követően elsőre (!) teherbe estem, problémamentes, egészséges terhességem volt és a kisfiam is egészséges, okos kisgyermek.

Végig szedtem a terhesvitamint, sőt még a szülés után is majdnem egy hónapig (béres gravida), plusz folsav, plusz vas.

Én a helyedben azért elmennék egy teljes kivizsgálásra, nézzenek pajzsmirigyértékeket, szakorvos mondja meg azt, hogy kell-e és ha igen mit szedni.

Még egy jó történet: a barátnőm is pajzsmirigyes, ő gyógyszert is szedett rá rendszeresen- most kismama- ugyancsak problémamentes terhességgel- rendszeresen jár a szakorvosához kontrollra és vérvételre is.

2014. jún. 12. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen hogy valaszoltatok . Gratulalok a babahoz. Nem tudom hogy mennyi lett TSH, T3, T4 nem lattam az adatokat csak az orvosom mondta hogy minden ertek jo volt egyedul a pajzsmirigyre mondta hogy o szerinte egz kicsit alul mukodik de ne feljek mert az nem befolyasolja a teherbeeset . Olvasgatam a neten de nagyon nagyon sokan irtak hogy gatolja a teherbeeset . Jovoheten megyek megint akkor majd mondom neki hogy nyomtasa ki nekem az eredmenyet es majd leirom nektek ide . Kuldeni akar majd petevezetek atjarhatosagi vizsgalatra meg a mehement nezik majd meg . De csak akkor mikor le lesz adva a ferjem spermaja . Es csak utana vizsgalodnak. Elfelejtettem lei irni hogy nyirokcsomók is rendben mukodnek . Magyarorszagon hogyan mukodnek ezek a kivizsgalasok ??? mi az elso vizsgalat ??? Nem kellet volna elkuldenie egy ultrahanrga ???? Teljesen ki vagyok annyira szeretnenk hogy jojon de nem akar :( :( 1.2 trimekszer az mar az mikor terhes valaki nem ??? bocsi hogy ilyen hujeseget kerdezek . Miert nem jo ha van benne omega 3 ??? Akkor ne vegyem meg ??? Azt nem irtam nektek hogy tobb mint 1 eve nem jon a kis "szerelmunk" .
2014. jún. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!