MM miért a Tű doki a legjobb? Emberileg is jó? Mindenki a Breyer Helgát meg őt mondja itt, de miért tartjátok jobbnak a pasit?
Nagyon fontos nekem, h emberséges, kedves, megértő és türelmes is legyen a doki, ne olyan akitől úgy jövök ki, h hazaérve ráövök, h valójában nem értem mit miért és a neten kell kutakodjak, h mire gondolhatott, meg onnan derüljön ki, h csomó kérdés még volna, amik fel se merültek a rendelőben. Szóval olyan vkit keresek, aki sok év hiábavaló gyerekrevárás és 2 év PCO IR kezelés után végre átlátja a problémáim és tud megoldást is rá, méghozzá olyat, ami az egészet megoldja és nem a lombikprogram meg ilyen mesterséges dolgok. szóval aki elmagyarázza mi mivel függ össze és komplex kezelést tud, nem pedig csak vmit kezelget a tünetekből. (ja van pajzsmirigy alulműk is persze) Bevallom kicsit félek az MM-től, hogy nem lehúzós hely-e, mert nem állunk túl jól, csak akkor tudom válllalni, ha a leleteket vihetem TB-s helyről. Ezek a dokik nem is rendelnek kórházban csak így magánban? bocs ha hosszú volt, elég sok a kérdés bennem, mint láthatjátok, meg rohadtul elegem is van a félmegoldásokból meg a lehúzásból...
nagyon köszi a válaszokat előre is!
Hat én jártam tb-s helyekre is, sokkal többet hagytam ott, mint a MM-ben (neves doki tb-s rendelésen simán tartotta a markát, a másik meg megmondta, mennyi lesz) :(
Sok ev felrekezeles utan jutottam el Breyer doktornőhoz, életem legjobb döntése volt :) emberileg kedves, szakmailag nagyon ott van, de ha kell, akkor helyretesz. 10 hónappal az elso találkozás utan mar volt 1 pozitiv tesztem, a terhessegemet is vegigkovette, ellenőrizte, minden rendben is volt.
A vizsgálatokat máshol is csinaltathatod, elfogadják az eredményeket. En mar csak tavkonzultalok vele, küldöm az eredményeket, o valaszol, es küldi a receptet is ha kell (sajnos mi meg messze is lakunk Pesttol), ez 3.000 Ft...
Elotte 4 évig vártunk babara, szóval nem azert ajánlom, mert mostanában nagyon menő hely lett, hanem mert csak ott voltak hajlandók normálisan kezelni, es meg is lett az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!