Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után ki mikor kezdte...

Ovuláció után ki mikor kezdte el érezni, h puffad a hasa ill. szúrkál? (és lett belöle baba! ) Tehát mikortól figyeljem magam? Én kb a 3-5. naptól szurkálok, puffadok ez akkor más lehet? Korai ezt terhességi jelnek gondolni?

Figyelt kérdés

#meddőség #haspuffadás #has szurkálás #terhességi tünet #elsö terhességi jelek #hüvelyi folyások
2014. jún. 12. 17:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
De cuki vagy:-)köszi:-)de még beállhat reggelre:-(de most sincs már semmi.hát elég sok idö ha tényleg akkor volt az ovu mikorra szamoltam,azt 2 alkalomra szamoltam:-)mert 21napos mensire szamoltam akkor elv majus29volt.28naposra meg juni 5e.aztan lehetett spontán pém is:-)szal pontosan nemtudom..meg kevert engem is az hogy 2xer 21napra jött meg:-)hu rem érted mit irtam:-)fáradt is vagyok most értem mega melóból:-(a derekam nagyon fáj:-(
2014. jún. 16. 22:18
 32/42 A kérdező kommentje:
a derekad is fáj?? :) Az jó! Hátha nektek összejön. Nekünk tuti nem, mert tegnap 2x is vérezgettem pisilés közben! Betét tiszta száraz. De én már ismerem ezt sajnos. 1,5 éve kezdödött el a barnázgatás nálam - mióta babát akarunk! Elötte sosem volt!! és a ciklusom is beszükült. Nekem korábban elképzelhetetlen volt, h ilyen hamar megjöjjön... :( sajnos pszichésen lehet minden tünetet produkálni. :( Nem szoktal ovu teszteleni?? Akkor tudnád mikor van peteérésed! Ìrj, akármi lett is a vége... :-) Szenvedjük együtt végig ezt a pár nap várakozást! ;-)
2014. jún. 17. 13:15
 33/42 anonim ***** válasza:
Szia.hát képzeld jóstesztet csinaltam és pozi volt rajta.de rá 3órával úgy megijedtem ilyen még nem volt elöntöt mint a patak:-(alvadt érdekes volt:-(fl hivtam a dokim aszisztensét mert jól ismerjük egymast,és közölte velem hogy lehet hogy baba volt,csak nem tapadt meg jól:-(:'(:-(:-(na szerinted?alig vagyok elkeseredve:'(_
2014. jún. 17. 13:33
 34/42 A kérdező kommentje:
jaj ne! :( nagyon sajnálom!!! Akkor most rendesen megjött a havi? Nálam semmi. Eléggé erös a folyás, vérzés nincs. De 100x volt már ilyen nekem... holnap, holnap után megfog jönni! Tudom. :(
2014. jún. 17. 22:46
 35/42 anonim ***** válasza:
Igen van:-(szoritok neked ne az legyen!
2014. jún. 18. 11:45
 36/42 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma még semmi. De még korai is lenne. Holnaptól egészen vasárnapig bármikor megjöhet! és megis fog! Mert mérem a hömet is, bár én csak úgy hébe-hóba és nagyon alacsony. Közvetlen ébredés után ágyban mérve is 36 °C alatt van. Bár nem tudom, h kötelezö-e a höemelkedés... :( Majd írok, hogy mi lett. Ne aggódj, ha most nem, majd összejön legközelebb! :)
2014. jún. 18. 18:59
 37/42 anonim ***** válasza:
Mindenképp szamolj be:-)úú veled izgulok:-)drukk nagy drukk:-)hát nem tudom hogy mennyire szamit a hömérözés:-/.
2014. jún. 18. 19:04
 38/42 A kérdező kommentje:
sajnos a legutóbbi WCzésen halvány elszinezödést mutatott a folyásom... úgyhogy ma-holnap megfog jönni! :(
2014. jún. 18. 21:02
 39/42 anonim ***** válasza:
Na miújsag csaj?rem jó hirrel szólgálsz!!:-)
2014. jún. 19. 19:26
 40/42 A kérdező kommentje:
Ahogy sejtettem.... ma megjött!!! :( Ùjabb hosszú várakozás következik! :)
2014. jún. 20. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!