Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után ki mikor kezdte...

Ovuláció után ki mikor kezdte el érezni, h puffad a hasa ill. szúrkál? (és lett belöle baba! ) Tehát mikortól figyeljem magam? Én kb a 3-5. naptól szurkálok, puffadok ez akkor más lehet? Korai ezt terhességi jelnek gondolni?

Figyelt kérdés

#meddőség #haspuffadás #has szurkálás #terhességi tünet #elsö terhességi jelek #hüvelyi folyások
2014. jún. 12. 17:53
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
tehát peteérés után egy héttel volt egy csöpp vérzésed? Akkor szerintem jók az esélyeid. Azóta semmi? Tehát máj 29.-én pecsételtél?? Nincs semmi tüneted?
2014. jún. 15. 22:41
 22/42 A kérdező kommentje:
jaj értem! :) 29.-én volt peteérés és rá 1 hétre barnázás. Szerintem jók az esélyeid!! Mindenképpen számolj majd be! Èn is alig várom vége legyen a jövö hét.... ;) és azon kívül van vmi tüneted? Pl feszesek a melleid, folyás, vagy akármi? :)
2014. jún. 15. 22:50
 23/42 anonim ***** válasza:
Mióta meg kelett volna jönnie,a melleim igen dee furán,néha úgy faj hozza érni nem tudok,most jelen pilllanat nem faj,volt hogy nehezek voltak tonnák:-)hasam se faj már..csak olyan érzésem van mintha igen folyna valami,szaladok ki,de semmi.még szombat volt egy érdekes barnám azóta nem..neked?:-)
2014. jún. 16. 06:02
 24/42 anonim ***** válasza:
:'(:'(:'(:'(:'( nem hiába éreztem...megint egy újabb csalodás..épp az elöbb:'(:'(:'(
2014. jún. 16. 06:22
 25/42 anonim ***** válasza:
Nemtudom mivan,mert reggel egy kevés élénk piros volt,utána meg barnám...nemtudom:-(ugye 21napra szamolva 11-ére kelett volna jönni,ami akkor nem volt..28napra meg 18ára,nekem soha nem szokott elöbb jönni,a 21né meg 28napnál elöbb meg késni sem szokott.nemtudom miez:-(:-(de akkor is szerintem a remény erre a honapra teljesen meghalt:-(:'( vagy?
2014. jún. 16. 10:30
 26/42 A kérdező kommentje:
hát én ma vagyok kb 10-11 nappal ovu után és ma hánytam!!! Sose szoktam, de lehet a nagy meleg... nem tudom. Céklalét ittam és mind kijött! Reménykedtem, h ez egy jel. De haza jöttem és pirosat pisiltem! A WC papíron alig látszott, de a WC-ben a víz nem sárga, hanem piros volt! :( A mellem s tegnapóta elkezdett nöni, feszül. Szóval szerintem nekünk nem lesz most se semmi! :(
2014. jún. 16. 18:32
 27/42 anonim ***** válasza:
Nekem még barnám volt egy kevés 1órája most megyek megnézem mi a helyzet ha kijutok végre.dolizok :-(
2014. jún. 16. 18:57
 28/42 A kérdező kommentje:
hát szerintem ebböl már nem lesz semmi! Se nekem, se neked! :( Mert állítólag a barnázás csak 1x van, de persze kivételek mindig vannak... és a remény hal meg utoljára! ;)
2014. jún. 16. 19:06
 29/42 anonim ***** válasza:
Most jutottam ki fél órája kb és nincs semmim...
2014. jún. 16. 19:28
 30/42 A kérdező kommentje:
:) reméljük nem is lesz! Èn is véreztem ma... :( egészen nem értettem fent de hány nap telt el peteérés óta és hányadik ciklus napon vagy? Nálam kb 10-11 nap telt el ovu óta és ma vagyok a 21. ciklus napomon. Amúgy a ciklusom változó szokott lenni: 23-26 napos álltalában és elötte 1-2 nappal sajnos szoktam barnázgatni! :( úgyhogy nálam ez a mai vérzés simán a menstruácio "elöjátéka"... :( De neked azért drukkolok! Folytasd a beszámolót! :)
2014. jún. 16. 21:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!