Ovuláció után ki mikor kezdte el érezni, h puffad a hasa ill. szúrkál? (és lett belöle baba! ) Tehát mikortól figyeljem magam? Én kb a 3-5. naptól szurkálok, puffadok ez akkor más lehet? Korai ezt terhességi jelnek gondolni?
2. válaszoló vagyok, a mellem csak a teszt óta tűnik eresnek, korábban is volt némi mellfájdalom. Ma meg bizsergett, mintha le akarna fagyni. Inkább a hasi tüneteim voltak szembetűnőbbek. Meg azt is furcsálltam, hogy olyan ételek estek nagyon jól, amiért korábban különösebben nem rajongtam. Hőhullámaim is voltak, máskor majd megfagytam. Érezhetően magasabb a testhőm. Nagyjából ennyi.
Ui: a gólya elszállt felem kb egy hete. Ma is láttam egyet, és anyám előtt is repült egy 80 km-rel odébb.
1. válaszolónak: remélem csak beágyazódási pecsételésed van!! :) :) Szorítok!!!
2. válaszolónak: köszi, hogy írtál. :) azt értem h teszt után lett eres (ami a kimaradt napján volt, nem?), de mikor kezdtek el nöni? Nekem ugyanis még mindig nem feszül és ilyenkor régebben, már majd szét durrant! Fura. De a váladékozás sokkal kevesebb lett. Szinte semmim sincs most! Neked több lett a folyásod? Dokinál voltál már? :)
2-es vagyok, az első tesztet a nemvárt előtt egy nappal csináltam. A mellnövekedés nekem nem szembetűnő, amúgy sincs kis mellem, csak a formája más, a bimbó nagyobb, hegyesebb, feszesedik az egész. Folyás szinte semmi, 1-1 pici folt a bugyin.
Az orvossal szeretném megvárni a 6 hetet, hogy legyen szívhang. De egy eredmény kapcsán még telefonálok neki, s akkor megbeszéljük.
Szia 1-es és 2-es válaszoló! :)
2-es: akkor a szúrkáláson és álmosságon kívül más tünet nem is volt? és megis megkockáztattad a tesztet? Nem semmi... én már félek a sok csalódástól, tehát semmi esetre se tesztelnék elöbb... :(
1-es: 18.-ára kell nem megjönni? Nekem is kb akkortól várhatóak a barnázások. Nekem júni 4.-6. körül lehett az ovum (peteérés)! Neked mikor volt? Izguljunk együtt!! Szorítok nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!