Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció után ki mikor kezdte...

Ovuláció után ki mikor kezdte el érezni, h puffad a hasa ill. szúrkál? (és lett belöle baba! ) Tehát mikortól figyeljem magam? Én kb a 3-5. naptól szurkálok, puffadok ez akkor más lehet? Korai ezt terhességi jelnek gondolni?

Figyelt kérdés

#meddőség #haspuffadás #has szurkálás #terhességi tünet #elsö terhességi jelek #hüvelyi folyások
2014. jún. 12. 17:53
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Szia.meg igértem irok.hát én már nalam nem tudom mivan.enyhe alig látható barnám van de tényleg alig van.a derekam fáj a melleimmel együtt.rem nem mensi kezdete megint csak csalodás:-(majd irok még:-)
2014. jún. 14. 16:23
 12/42 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok, a mellem csak a teszt óta tűnik eresnek, korábban is volt némi mellfájdalom. Ma meg bizsergett, mintha le akarna fagyni. Inkább a hasi tüneteim voltak szembetűnőbbek. Meg azt is furcsálltam, hogy olyan ételek estek nagyon jól, amiért korábban különösebben nem rajongtam. Hőhullámaim is voltak, máskor majd megfagytam. Érezhetően magasabb a testhőm. Nagyjából ennyi.

Ui: a gólya elszállt felem kb egy hete. Ma is láttam egyet, és anyám előtt is repült egy 80 km-rel odébb.

2014. jún. 14. 19:12
 13/42 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak: remélem csak beágyazódási pecsételésed van!! :) :) Szorítok!!!

2. válaszolónak: köszi, hogy írtál. :) azt értem h teszt után lett eres (ami a kimaradt napján volt, nem?), de mikor kezdtek el nöni? Nekem ugyanis még mindig nem feszül és ilyenkor régebben, már majd szét durrant! Fura. De a váladékozás sokkal kevesebb lett. Szinte semmim sincs most! Neked több lett a folyásod? Dokinál voltál már? :)

2014. jún. 14. 21:21
 14/42 anonim ***** válasza:
Köszönöm ari vagy:-).de már félek 18-adikától..:-(
2014. jún. 15. 05:56
 15/42 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, az első tesztet a nemvárt előtt egy nappal csináltam. A mellnövekedés nekem nem szembetűnő, amúgy sincs kis mellem, csak a formája más, a bimbó nagyobb, hegyesebb, feszesedik az egész. Folyás szinte semmi, 1-1 pici folt a bugyin.

Az orvossal szeretném megvárni a 6 hetet, hogy legyen szívhang. De egy eredmény kapcsán még telefonálok neki, s akkor megbeszéljük.

2014. jún. 15. 08:23
 16/42 A kérdező kommentje:

Szia 1-es és 2-es válaszoló! :)

2-es: akkor a szúrkáláson és álmosságon kívül más tünet nem is volt? és megis megkockáztattad a tesztet? Nem semmi... én már félek a sok csalódástól, tehát semmi esetre se tesztelnék elöbb... :(

1-es: 18.-ára kell nem megjönni? Nekem is kb akkortól várhatóak a barnázások. Nekem júni 4.-6. körül lehett az ovum (peteérés)! Neked mikor volt? Izguljunk együtt!! Szorítok nagyon!!

2014. jún. 15. 13:07
 17/42 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, de volt, székrekedés, és egyik éjszaka annyira fájt a méhem, hogy felébredtem rá.
2014. jún. 15. 13:29
 18/42 A kérdező kommentje:
huh, na nekem ilyen nem volt! De örülök nektek összejött!! :) :)
2014. jún. 15. 14:42
 19/42 anonim ***** válasza:
Hát mivel hogy elötte is 21napra jött meg,megvoltam keverve ezért szamoltam majus29re meg juni5re..de sztem 29volt.és rá 1hétre az a csöp barna,és mensi nincs..énis drukkolok nagyon:-)
2014. jún. 15. 16:56
 20/42 anonim ***** válasza:
Ja és igen 28napra szamolva 18ra.rem nem jön
2014. jún. 15. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!