Ti hányszor probalkoztatok a babahoz? Másnak sem sikerül?
Figyelt kérdés
Mi január óta de ma újra megjött.minden alkalom egy újabb csalódás s már kezdem feladni ezt az egész baba témát.ki van meg igy?2014. jún. 12. 13:33
11/11 anonim válasza:
Mi is január óta próbálkozunk a párommal, de még sajnos nem sikerült. Az elején még nagyon reménykedtem, de a csalódások sorozata elkeserítő nagyon. Volt olyan hónap, hogy állandóan bőgtem ez miatt. Eltelt fél év és még nem sikerült...rettentően el tudok keseredni, de tudom, hogy ez még nem nagy idő. Bízom benne, hogy nem várat már sokat magára a pici. Tudom mit érzel hidd el, és csalódni hónapról hónapra egyre nehezebb. Mindig nehezebben élem meg én is, de nagyon bízom benne, hogy siekrül végre...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!