Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hányszor probalkoztatok a...

Ti hányszor probalkoztatok a babahoz? Másnak sem sikerül?

Figyelt kérdés
Mi január óta de ma újra megjött.minden alkalom egy újabb csalódás s már kezdem feladni ezt az egész baba témát.ki van meg igy?
2014. jún. 12. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi tavaly voltunk így, februárban kezdtük aztán év közben többször elkeseredtem, hogy még mindig nem sikerült. Végül decemberben fogant meg a babánk amikor annyi dolgom volt hogy eszembe se jutott a gyerek téma és most már 27 hetes kismama vagyok.

Szóval csak azt tudom javasoni, hogy ne add fel, de keress valami elfoglaltságot, hogy ne napi 24-ben csak a gyereket szugeráld.

2014. jún. 12. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
1,5 év után sikerül amikor nem is gondoltunk rá!!most 32 hetes vagyok!!ne feszülj rá!! Jönni fog nyugi!!
2014. jún. 12. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekünk sem sikerül már egy éve...
2014. jún. 12. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
5 évet vártunk rá. a csalódottság "normális", de úgysem fogod feladni :)
2014. jún. 12. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
De le lettem pontozva komolyan vicc
2014. jún. 12. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
3 éve megjön mindig :(
2014. jún. 12. 15:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek.akik terhesek azoknak jó babavarast s te utolsó .me csüggedj sikerülni fog neked is.én is meg azért reménykedem csak annyira rossz érzés mikor tudja az ember h meg 1hónapot kell várjon s méh eggyet...:(
2014. jún. 12. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagy szerencsém van elsőre sikerült most várom a 2. babámat ő is rögtön sikerült,kitartást kívánok mindenkinek!!
2014. jún. 12. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is akkor jött össze, amikor teljesen feladtam, és nem foglalkoztam vele többet. Én is csalódott voltam minden hónapban, és igaziból ebbe fáradtam bele, bár mi csak fél évig próbálkoztunk hiába. Mondjuk ez idő alatt nekem kétszer is gyanús volt, hogy megfoganhattam, csak nem maradt meg. Bár a tesztek negatívak voltak, de a vérzésem meg nagyon elhúzódott utána mindkétszer. Eldöntöttem, hogy ha jönni akar, akkor úgyis jön, én többet nem izgatom magam a témán. Azonnal teherbe estem. 14 hetes vagyok most.
2014. jún. 12. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Legutóbb már én is úgy voltam vele, hogy nem is érdekel, olyan sok minden dolog volt, ami elvette a figyelmemet...erre most pozit teszteltem
2014. jún. 12. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!