Két hónapja meg kellett szülnöm a kisbabámat 21 hetesen, ez nagy vetélésnek számít. Aki így volt vetélés után milyen hamar esett újra teherbe?
Nekem anno azt mondták, h fél évet várjak. Az életem máshogy alakult utána, egy évre rá kezdtünk újabb babagyártásba. Lehet, h ez a fél év már nem aktuális, mert 13 éves lett azóta a gyerek :-)
Sajnálom a veszteségedet. Egyébként keress egy önsegítőcsoportot v perinatális-prenatális gyásszal foglalkozó pszichológust, mert végig fogod rettegni a köv. terhességet és tudom, h most is nagyon nehéz. Épp a 2-at várom, hiába telt el 15 év, az AFP előtt 3 napig nem ettem-nem aludtam és inkább kerestünk egy genetikust aki egy órán keresztül pörgette UH-n a babát, h megnyugodjak. Pedig akkorra már volt egészséges gyerekem.
Szia! Én 24 hetesen szültem egészséges babát, aki egy fertőzés miatt halt meg bennem. Nekem a genetikus azt mondta, már próbálkozhatunk, mire várunk? 32 vagyok, nehezen estem teherbe. OFF: Erre én is kíváncsi leszek, mikor sikerül megint.
Nem tudom, te hogy vagy, de én 1 hét múlva szülnék, ha minden rendben lett volna, és hát vannak kiborulásaim... :(
Én 24 hetesen szültem (nem maradt életben). Rá fél évre lettem terhes, ő 36. héten született, ezután másfél évvel lettem terhes, ő 29. héten született, ő is egészséges.
Azt mondták, legalább annyi teljen el a szülés és a teherbeesés között, mint amilyen hosszú a terhesség volt, de volt olyan orvos is, aki mindenképpen a két évet javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!