Mikor kezdjünk el próbálkozni, hogy az esküvőn már pár hetes terhes lehessek remélhetőleg?
Figyelt kérdés
Május végén lesz az esküvőnk, mikor kezdjünk el próbálkozni, hogy benne legyen a pakliban a teherbeesés, de még ne legyen pocakom?
Akik hasonló cipőben jártak, azoknak a véleményére is kíváncsi vagyok!
2014. jún. 11. 13:04
11/15 anonim válasza:
Mi esküvő elott 5hónappal abbahagytuk a védekezést mondván jöjjön,amikor szeretne!
Az első hónapban jott is:-)Abszolút nem számítottam ilyen gyors sikerre.
19hetes voltam az esküvőkor,nem nagyon latszott meg a pocakom(ilyen alkat vagyok),es rosszul sem voltam vagy bármi mas negatívum.
En most is igy csinálnám!
Viszont siman szűk csaladi körben összeházasodtunk volna,ha megvisel a várandósàg,lemondtunk volna a nagy felhajtásról.
12/15 anonim válasza:
A terhesseg első 3 honapja nem kellemes tehat ha teljesen elakarod rontani a z eskuvod remenykedj h babas leszel addigra..amugy nem lehet kiszamolni mikorra jon ossze!
13/15 anonim válasza:
A rosszullét 4-5. héten kezdődik általában és 12. héten múlik el, de kismamánként változik. Van aki a 20. hétig szenved, viszont van, aki szerencsés és nincs is. Én 11 hetes kismama vagyok, néha pici hányinger, semmi több. Viszont a hasam már 2 hete kerekedik. Már nem tudok hason aludni se. :) hogy biztosan ne látszódjon, semmiképp ne a 12. hetet célozd meg, inkább a 4-5-t. Szerintem 1,5-2 hónappal előtte kezdjetek el. Szedj elevitet, folsavat, ezek segítenek a megtermékenyülésben. Viszont előtte mindenképpen orvos. :) minden jót hozzá!!! Nekünk is jövő májusba lesz, de hamarabb jött. :)
14/15 anonim válasza:
Folsav ès elevit nem segít a megtermèkenyülèsben ez hatalmas nagy hülyesèg,viszont a folsav szüksèges a baba fejlődèsèhez es mivel hamar kiürűl a szervezetből potolni kell es az a legjobb ha terhessèg előtt màr szeded!ja ès ha te is olyan rosszul leszel mondjuk mint pl. Èn a terhessèged elejèn az esküvőd időpontjàban mozdulni se bírsz majd a sok hanyingertől ès savtól,na akkor ne a terhessèg elejèt vàlaszd amugy 10nőből 8 rosszul viseli az elejèt..
15/15 anonim válasza:
Az orvosom mondta, hogy segíti a beágyazódást. Több olyan vitamin is van benne ami elengedhetetlen. Az e-vitaminról köztudott, hogy segíti és az elevitben is van. A folsavra nem ezt akartam írni, csak közbe tv-ztem és így küldtem el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!