Saját tapasztalatok érdekelnének? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3.próbálkozós hónapunk a párommal. ma (9.dpo-n) gabriell teszt extra halvány pozi lett az ablaknál kell forgatni hogy lehessen látni de ott van a 2. csík. azért vettem tesztet mielőtt leordibáltok :D mert leszakad a mellem :( szokott fájni vagy is inkább érzékeny mensi előtt de érzem hogy nem így. a hónaljamnál indul és ilyen izomláz szerű valami borzalom. hasam is szurkált ma tegnap is. 6. dpo-n pedig volt egy barna csík a bugyimon ( de az pontosan nem tudom mi volt mert mikor kitöröltem akkor az ne3m volt barna). volt valakinél esetleg ilyen vagy hasonló helyzet. köszi a válaszokat :)2014. jún. 10. 17:06
11/15 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma is :) nem birtam ki. Ezt mar nem kell forgatni hogy latszodjon vastag rozsaszines nem teljesen rozsaszin de rozsaszines. De mar csak pentek vagy szombat reggel tesztelek :D kikell birnom
2014. jún. 11. 10:33
13/15 A kérdező kommentje:
Csak 2 nap mulva erosodjon. Egyenlore nem nagyon mondogatom senkinek biztosra csak h extra halvany lett 2 teszt meg hat en sem akarom nagyon beleelni magam. Koszi :)
2014. jún. 11. 10:54
15/15 anonim válasza:
utsó kép negeatív... azóta összejött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!