Azoknak akik nem hiszik hogy terhes lehet a nő attól ha "csak" egyszer nem védekeznek menstruáció előtt!?
9 hónapig próbálkoztunk, nem jött össze, lelkileg teljesen össze voltam törve.
Az utolsó ciklusban a menzesz utolsó napján voltunk együtt. Nem védekeztünk, mert úgy is babát akartunk.
Aztán sajnos haláleset történt a családban, és abban a hónapban az volt az egyetlen szex.
Valamilyen csoda folytán terhes maradtam. A férjemmel együtt csináltuk a tesztet, és amikor megjelent a második csík, elsírtam magam örömömben.
Azóta is bennem van a bizonytalanság, hogy jó anya leszek-e, mindent meg tudok-e neki adni.
Bármennyire is készül rá az ember lelkileg, szerintem mindenki meginog egy picit. Nem abban, hogy valóban szeretné-e azt a babát, hanem saját magában bizonytalanodik el.
Gratulálok, sok boldogságot kívánok Nektek!
Olyan jó olvasni,hogy ilyen fiatalon lettél Anyuka!!! :)
Jó volt a szívemnek ilyet hallani. Én mindig is szerettem volna fiatal anyuka lenni, mint Te, de másodjára vetéltem el, nagyon nehezen esek teherbe, és már sajnos 32 vagyok. :(
Első vagyok.
Második, én is fiatalon szerettem volna anyuka lenni, de nem igazán jött össze a munka, és az anyagiak miatt.
Kívánom, hogy neked is minél hamarabb összejöjjön a baba, mert a sok sikertelen ciklus nagyon meg tudja viselni az embert :(
2-es vagyok. Aranyosak vagytok, köszönöm a biztatást. :)
Örülök, hogy még nem vagyok nyanya. :)
Bizony-bizony, aki nem akar gyereket annak mindig védekeznie kell, a ciklus minden egyes napján.
Hasonlóan estem teherbe én is, no nem az életkor és körülmény a hasonló, de én menzesz előtt két nappal voltunk együtt. Ráadásul addig számolgatás, peteérés, ovulációs teszt... Aznap készültünk anyóshoz, éppen csak egymásnak ugrottunk, utána gyors zuhany és indulás. Már nekem sem jött meg, a teszt nálam is csak két héttel később lett pozitív és végig ezt a növekedési ritmust mutatta a fiam. Azóta már három éves nagylegény.
A kicsi sem középidőben fogant, hanem a ciklusom 20. napja körül. :)
Örülök, hogy nálad ez egy pozitív történet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!