A menstruáció elmaradhat zsírmegkötő tablettától, vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie... Nem tudom, a gyógyszertől van-e, és a hasam is irtóra megy pár napja... Még nem vettem tesztet, de érdemes egyáltalán? Járt már így valaki?2014. jún. 2. 15:26
1/8 anonim válasza:
A hasmenés a tablettától van. Ha régóta szeded okozhat olyan súlyos alultápláltságot, amitől elmarad a menzesz. A zsírban oldódó vitaminok hiánya pedig további betegségek kialakulásához vezet majd. Nem lenne több értelme napi 5-6x kis étkezéseket tartani és sportolni? Nem csak lefogynál, de még az egészséged is megmaradna. (Igen, merem jártatni a szám 30 leadott kg után.)
2/8 A kérdező kommentje:
Csak egy hete szedem... Ilyen hamar elmaradna a menzesz?
2014. jún. 2. 15:32
3/8 anonim válasza:
Ezt azért kétlem. Mik vannak benne? Milyen hatásmechanizmussal működik? (nem kell márkanév, nehogy töröljék)
Azért a mának még nincs vége,még megjöhet. Ha péntekig nem jön meg, én ellőnék egy tesztet :) Drukkolok!!! :)
4/8 anonim válasza:
Ha semmi jele a menzesznek en tesztelnek!
5/8 A kérdező kommentje:
Semmi különös nincs benne, cellulóz, keményítő, valami kolloid, nátrium, zselatin... Elvileg annyi, hogy amit megeszel zsírt, azt megköti, és így könnyebb fogyni. A hasmenés szerintem is attól van, még ír olyat, hogy rendszertelen menstruáció, de hát egy hete szedem, mg a hasmenéssel különben is kiürül folyamatosan...
2014. jún. 2. 15:53
7/8 A kérdező kommentje:
Még nem, még várok pár napot...
2014. jún. 3. 14:52
8/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges lenne, hogy a gyógyszertől lett hirtelen gyönyörű, ragyogó a bőröm?? Már évek óta tiszta mitesszer, pattanás...
2014. jún. 4. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!