Ha a véletlenre bízzuk a teherbeesést, mik az esélyek?
Figyelt kérdés
Nem naptárazunk, nem hőmérőzök, egyszerűen csak nem védekezünk február óta,és még mindig semmi. Előtte sem szedtem tablettát, meg semmi hormonális dolgot. Nem kellett volna már megfoganni egy babának?2014. jún. 8. 15:29
11/20 anonim válasza:
Nekem az első terhesség a 2. hónapban összejött, de missed ab lett sajnos. A másodikra kerek egy évet vártunk, mire sikerült. És az apuka ugyanaz, szóval én is azt hittem, hogy már bizonyított, tehát majd minden flottul megy és hamar sikerül megint. Csakhogy az orvosok szerint bármikor felléphet gond a nőnél is, és a férfiak spermájának minősége is változhat akár egyik hónapról a másikra is. (pl. azt mondják, hogy kora tavasszal jobb minsőségű általában mint a nyári melegben)
12/20 A kérdező kommentje:
2014. jún. 18. 08:34
13/20 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon szép pozítiv teszt!
Hatalmas gratula!!!!!!!!! :)
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért pénteken megerősítem. :D
2014. jún. 18. 11:40
16/20 A kérdező kommentje:
A mai tesztem.... :) (Még mindig nem erős, de azért csík :D )
2014. jún. 19. 08:14
18/20 anonim válasza:
Erősödik! :)
Még egyszer hatalmas gratula! :))))
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem, így is marad! :D
2014. jún. 19. 09:53
20/20 A kérdező kommentje:
2014. jún. 19. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!