Bromocriptin segíti a teherbeesést? Nektek segített?
Amennyiben csak a magas prolaktin szint az oka, hogy nem jön a baba, akkor igen, csökkenti a prolaktin szintet.
Ha egyéb probléma is van, akkor önmagában nem használ.
Nekem elmaradt a mensesem, és tej jött a mellemből nyomásra.
1 évig szedtem a Bromocriptint magas prolaktinra, elküldtek MR-re, nekem az agyalapi mirigyem nyomta egy microadenoma.
Miután abbahagytam a Bromocriptint, következő hónapban terhes lettem.
Utolsó válaszoló!
Nekem is hipofízis adenomám van, kb. 5 mm-es..
Ma kaptam rá Bromocriptint. Neked mennyi idő alatt hozta rendbe a prolaktin szintedet?
Neked is rendszertelen volt a menses-ed? Nekem van, amikor teljesen ki is marad, pedig csak 25 éves vagyok. Ha Neked is volt ilyen problémád, akkor azt helyre hozta ez a gyógyszer?
Nem voltál rosszul tőle?
Válaszodat előre is köszönöm!
Utolsó előtti vagyok.
Én majdnem 9000-es prolaktinnal indultam, 1,5 hónapig szedtem a Bromot, de nagyon rosszul voltam tőle, így kaptam helyette Norprolacot.
További 2,5 hónap alatt a 9000-es prolaktinom 500 körülire csökkent. Most pedig 10 hetes babóval a pocakomban nem győzök hálálkodni a jó Istennek, hogy segített. :)
Szóval fel a fejjel, ha rendesen kezelve van a dolog, akkor simán összejöhet a baby! :)
(Nálunk 1 hónap próbálkozás után fogant meg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!