Ha a véletlenre bízzuk a teherbeesést, mik az esélyek?
Mi a 6. sikertelen hónapban döntöttük el, hogy időzítünk. Vagyis hőmérőzni kezdtem, hogy belőjjen a ovut, és így tuti együtt voltunk jókor IS. Az ezt követő 2. hónapban, azaz a 8. hónapban összejött.
Egy ideig az égvilágon semmi baj sincs a véletlenre bízással, jó is, hogy nem görcsöltök rá, de eljön sajnos a "azért ki kéne találni valamit"-pont. Kinél mikor, az változó. Nálunk ez a 6. sikertelen hónap volt.
Utolsó: attól függ, mennyi az alaphőd. én is úgy tudtam, hogy minimum 37 kell, és nekem is 36.7 volt a legmagasabb hőm.
Aztán megtudtam, hogy az alaphőhöz képest kell magasat mérni. Nekem az alaphőm 35.5-36.0. Tehát ehhez képest a 36.7 magas. A saját alaphődhöz mérten kell magasabbnak lennie.
Tavaly márciusban kezdtünk el próbálkozni. Az első hónapokban csak élveztük egymást, aztán mivel semmi nem történt, elkezdtem mérni a hőmet, ovu tesztet csináltam, és 2 naponta voltunk együtt.
Semmi nem történt. Decemberben már nagyon kész voltam, mindenki mondta, hogy türelem, de olyankor annyira nehéz türelmesnek lenni.
Végül bejelentkeztünk a meddőségi klinikára. Márciusra kaptunk időpontot, így pont megvolt az egy év próbálkozás.
Decemberben már nem mértem a hőmet, nem csináltam ovu teszteket.
És láss csodát, decemberben babás maradtam :)
egy eslo babara ket ev teljessen normalis dolog 36 even alul.
Hiaba homerozol gorcsolsz az esely ugyanannyi ezekkel a praktikakkal mint nelkuluk.
Jobb a romantikara bizni a dolog
gyerekaldas azert aldas mert szerencsere az ember nem tudja kikenyszeriteni a termeszettol es ez igy van jol.
annyira mindent kezunkben akarunk tartani hogy mar beteges a dolog.
doljetek hatra elvezzetek egymas es egy szep nap mikor a baba ugy gondolja akkor jonni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!