Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a véletlenre bízzuk a...

Ha a véletlenre bízzuk a teherbeesést, mik az esélyek?

Figyelt kérdés
Nem naptárazunk, nem hőmérőzök, egyszerűen csak nem védekezünk február óta,és még mindig semmi. Előtte sem szedtem tablettát, meg semmi hormonális dolgot. Nem kellett volna már megfoganni egy babának?
2014. jún. 8. 15:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként orvosilag minden rendben, akkor sincs 15-20%-nál nagyobb esély egy egy hónapban. Öcséméknek hasonlóan a természetre bízva a dolgot, kb a 10. hónapra sikerült. Az orvosok szerint 6-12 hónap is lehet a türelmi idő, ebben az időintervallumban teljesen természetes minden. Egy év után érdemes már kivizsgálást kérni. Én nem vagyok mérvadó, mert én rögtön tudtam, amikor első babámat terveztük, nem fog összejönni magától, így egyből meddőségi klinikára mentem (fél éve nem menstruáltam, előtte is rendszertelen ciklusaim voltak). A második babám védekezés abbahagyása utáni első hónapban megfogant. Szerintem még ne kell aggódni. :) De ha megnyugtat, egy kivizsgálás sosem árt :)
2014. jún. 8. 16:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi is februárban döntöttük el hogy jöhet a kisteso, de meg nem jott :( :)
2014. jún. 8. 16:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi a 6. sikertelen hónapban döntöttük el, hogy időzítünk. Vagyis hőmérőzni kezdtem, hogy belőjjen a ovut, és így tuti együtt voltunk jókor IS. Az ezt követő 2. hónapban, azaz a 8. hónapban összejött.

Egy ideig az égvilágon semmi baj sincs a véletlenre bízással, jó is, hogy nem görcsöltök rá, de eljön sajnos a "azért ki kéne találni valamit"-pont. Kinél mikor, az változó. Nálunk ez a 6. sikertelen hónap volt.

2014. jún. 8. 16:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi tavaly előtt augusztusban döntöttünk úgy, hogy akkor jöjjön a baba. Megnéztem én is ezeket a trükköket, ezt a hőmérőzést még kíváncsiságból ki is próbáltam, de novemberben megfogant a kislányunk, decemberben ott volt a pozitív teszt. A hőmérőzésről annyit, hogy pont abban a hónapban kezdtem el, mikor teherbe estem, de hogy nekem végig a ciklusomban 36,7 volt a hőmérsékletem, a menses első napjától kezdve a pozitív teszt napjáig, az fix. Pedig elvileg magasabb hőmérséklet jelzi a babát...
2014. jún. 8. 17:54
 5/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: attól függ, mennyi az alaphőd. én is úgy tudtam, hogy minimum 37 kell, és nekem is 36.7 volt a legmagasabb hőm.

Aztán megtudtam, hogy az alaphőhöz képest kell magasat mérni. Nekem az alaphőm 35.5-36.0. Tehát ehhez képest a 36.7 magas. A saját alaphődhöz mérten kell magasabbnak lennie.

2014. jún. 8. 18:56
 6/20 anonim ***** válasza:

Tavaly márciusban kezdtünk el próbálkozni. Az első hónapokban csak élveztük egymást, aztán mivel semmi nem történt, elkezdtem mérni a hőmet, ovu tesztet csináltam, és 2 naponta voltunk együtt.

Semmi nem történt. Decemberben már nagyon kész voltam, mindenki mondta, hogy türelem, de olyankor annyira nehéz türelmesnek lenni.

Végül bejelentkeztünk a meddőségi klinikára. Márciusra kaptunk időpontot, így pont megvolt az egy év próbálkozás.

Decemberben már nem mértem a hőmet, nem csináltam ovu teszteket.

És láss csodát, decemberben babás maradtam :)

2014. jún. 8. 21:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

egy eslo babara ket ev teljessen normalis dolog 36 even alul.

Hiaba homerozol gorcsolsz az esely ugyanannyi ezekkel a praktikakkal mint nelkuluk.

Jobb a romantikara bizni a dolog

gyerekaldas azert aldas mert szerencsere az ember nem tudja kikenyszeriteni a termeszettol es ez igy van jol.

annyira mindent kezunkben akarunk tartani hogy mar beteges a dolog.

doljetek hatra elvezzetek egymas es egy szep nap mikor a baba ugy gondolja akkor jonni fog.

2014. jún. 8. 21:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi 11 hónapja próbálkozunk, az elején én sem görcsöltem rá a véletlenre bíztuk, majd fél év után kezdtem el aggódni hogy még mindig nem jött össze, hol ott körülöttem mindenkinek elsőre...azóta hőmérőzök, van hogy mellé ovutesztelek, de sajnos még mindig semmi. Most voltam ebben a hónapban először dokinál, mindent rendbe találtak, egyedül még átjárhatósági nem volt.
2014. jún. 9. 10:44
 9/20 A kérdező kommentje:
Nekem ez a második terhességem lenne, az első a 20. hét környékén missed ab volt, ami után szépen helyreálltam. Elvileg nincs semmi oka részemről, amiért ne sikerülhetne. (Az apa ugyanaz maradt, szóval ő már bizonyított. :D )
2014. jún. 16. 08:13
 10/20 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy az első rögtön sikerült.
2014. jún. 16. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!