Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes tesztelni?...

Mikor érdemes tesztelni? Többi lent!

Figyelt kérdés
Május 21-én voltam nőgyógyásznál, akkor volt peteérésem pont, bele is húztunk a párommal. Meg is lepődtem, mert korábbi időpontra számoltam. Május 30-án kellett volna megjönnie, azóta semmi. Ez az időpont 31 napos ciklussal számítva. Hőhullámok jönnek rám, főleg reggel és este fürdés után. Nagyon fáradt vagyok, alig bírok ébren maradni, és szokatlanul fáj a hátam és a derekam. Kérdésem, hogy van-e esély, hogy most végre sikerült a baba, illetve, hogy ilyen kései peteérésnél mikortól érdemes tesztelni? Ugyanúgy a nemvárt napjától? Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 6. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem most már kimutatná, hiszen 16 napja volt a peteérésed. Majd írd meg hogy mi lett az eredmény. Szurkolok Neked!

2014. jún. 6. 13:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet csinálok majd egy tesztet, de nagyon félek. Évek óta próbálkozunk
2014. jún. 6. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudom hogy mit érzel, mivel jómagam is 5 éve várok a picire, de én igazán még tesztelni sem tudtam soha, mert soha nem késett és ráadásul nagyon erős PMS tüneteim vannak,így soha még olyan érzésem sem volt, hogy talán most összejött. Így én már biztosan tesztelnék, de természetesen, ha félsza a csalódástól, akkor várj még pár napot:)
2014. jún. 6. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem ovu után a 13.nap erősen mutatta, tesztelhetsz nyugodtan. ja, és ugyan ezek a tünetek kaptak el engem is. szoritok!
2014. jún. 6. 14:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok. Rendesek vagytok. Nagyon várom már a picit jó lenne ha összejönne. Köszönöm mégegyszer a válaszokat.
2014. jún. 6. 15:16
 6/7 A kérdező kommentje:
3.válaszolo neked még milyen egyéb tüneteid voltak illetve mikortól tapasztaltad?
2014. jún. 6. 20:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Teszteltem! Sajnos negatív. Akkor ne is reménykedjek már? Tavaly nyáron az uh már látta a petezsákot de a tesztem akkor is negatív volt mindig.
2014. jún. 7. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!