Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes tesztelni?

Mikor érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés
Ha feltehetően megvolt a beágyazódás akkor mikor lehet, érdemes tesztelni? Pár nappal utána már lehet? Kimutatná?
2014. máj. 26. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:
A pár nappal utána, az legyen minimum 12-14 nap. Legjobb lenne megvárni, hogy kimaradjon a menstruációd.
2014. máj. 26. 08:30
 2/8 anonim ***** válasza:
igen, kb 14 nappal utána:) és nem tudod, hogy megvolt-e, még feltehetőleg sem. ugye tudod, hogy az nem egyenlő az aktus napjával? hanem 6-7 napra van tőle? és még attól számítsd. és akkor már ott a menzeszed napja. Aznap tesztelj:)
2014. máj. 26. 09:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért írtam hogy feltehetően mert pár napja volt egy kis rózsaszìnes valami. Ezt gondoltam a beagyazodasi verzésnek. De akkor még várok :) csak elég türelmetlen vagyok sajnos..
2014. máj. 26. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
A feltehető beágyazódás után is várj még pár napot, mert kell idő a HCG termelődésének. (ugye a beágyazódás a fogantatás után 7-10 nap, legkorábban pedig fogantatás után 12-14 nappal tesztelhetsz ha biytosat akarsz, tehát beágyazódá sután is várj még kb. 3-5 napot)
2014. máj. 26. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem nem volt beágyazódási vérzésem, sőt meg sem éreztem, nagyjából mikor a menstruáció kezdődött volna akkor teszteltem. Azért írom, hogy nagyjából mert rendszertelen volt így csak kb tudtam mikor lenne, ha lenne.

Várd meg mikor kezdődne a menstruáció és ha nem jön meg akkor tesztelj, vagy előtte egy két nappal.

De amúgy nem is biztos hogy akkor estél teherbe!!! Peteérés nemcsak középidőben van, hanem egy orgazmus is okozhat, sőt van aki menstruáció alatt lesz terhes.....

Ha csak akkor lehetne mikor te gondolod, akkor meglenne a tuti védekezési módszer ami ráadásul ingyenes.

2014. máj. 26. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként még kb 8 nap van a nemvártig.. akkor megpróbálok legalább még egy hétig türelmesnek lenni :)
2014. máj. 26. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor minimum egy hét türelem.
2014. máj. 26. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

nézd tesztelhetsz bármikor, de semmi értelme. Vagy negatív lesz mert nagyon korán teszteltél, vagy pozitív, de nagyon sok terhesség korán elhal, csak nem vesszük észre, mert megjön. Ezért sem ajánlják a korai tesztelést.

Várd ki amikor menstruálnál, akkor tesztelj.

De ne ekörülj járjon az agyad, mert még nagyon soká sem fogsz terhes lenni. Ne figyeld ennyire magad, éljetek, sokat szexeljetek, gyertyaállás, ennyi nem kell figyelni ennyi mindent.

2014. máj. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!