Érdemes a nem várt előtt tesztelni vagy várjam meg vele az esedékes menstruációt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 16:53
1/5 anonim válasza:
Tesztelhetsz, ha idegeskedni akarsz!
Várd meg a nem vártat, s még 2 napot, s csak aztán tesztelj. Akkor biztos az eredmény, nem fogod itt kérdezgetni hogy negatív ellenére lehetek terhes...
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár van annyi eszem, hogy ha esetleg negatív a teszt akkor valószínűleg nincs baba... Akkor várok még :)
2014. jún. 3. 17:06
3/5 anonim válasza:
Nekem nem várt előtt 4 nappal lett egyértelmű pozitív,pedig középidős ovuból fogant :) ...persze ez mindenkinél más,változó kinek mennyi idő míg kimutatja.
4/5 anonim válasza:
A nemvárt napján, ha nem jön meg, akkor tesztelj. Előbb ne. Szerintem. Egyébként ha előbb tesztelsz negatívat, az még lehet baba, később lehet az még pozitiv. De akkor is jobb kivárni, hogy kimarad-e a menzi.
5/5 anonim válasza:
Nekem előtte tesztelni sose hozott szerencsét. De tudom nnem ezen múlik, de mindkét terhesség nemvart utáni teszteleskor lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!