Kinek mikor, hanyadik hónapban sikerült teherbe esnie?
Figyelt kérdés
És kb a ciklus hanyadik napján történhetett a teherbeesés? Esetleg volt olyan akinek az első hónapban sikerült? És aztán hogy felfogtátok hogy tényleg jön a baba nem ilyedtetek meg egy kicsit?
Babát akarunk első hónapban vagyunk a próbálkozásnak. Gondoltam érdeklődöm kinek mikor sikerült :)Örülnék ha minnél többen irnátok :) köszi! :)
Ciklusaim a 28-30 nap között ingadoznak. Először a második hónapban (sajnos elvetéltem) aztán 3 hónapot kellett kivárni, és egyből összejött. Remélem most semmi gond nem lesz (jelenleg még csak 9+4 hetes vagyok)
2014. jún. 6. 09:34
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyien válaszoltok aranyosak vagytok:)
Hát igen mi is úgy vagyunk vele hogy nincs garancia arra hogy rögtön sikerül lehet hónapokba is telhet tisztába vagyunk ezzel, persze mi is annak örülnénk ha minél hamarabb összejönne. Érdekes itt szinte mindenkinek középidőben fogant meg a baba pedig mennyi olyanról hallani hogy előbb vagy később fogant meg és nem pont középidőben..:) A kismamáknak gratulálok akiknek már sikerült teherbe esni vagy már meg is született a pici. Azért reménykedem hogy nekünk is minél hamarabb sikerülni fog! :)
2014. jún. 6. 10:01
13/21 anonim válasza:
3 év után, 27 napos ciklusokkal,12. vagy 14. napon. Ekkor túl voltunk már 3 inszemináción és egy lombikon sikertelenül,és ezután "házilag" jött össze.
2014. jún. 7. 16:05
14/21 anonim válasza:
2 éve nem jön össze.... bár én már feladtam. A dokim is megmondta hogy nem lehet gyerekem..szóval kár volt 1 percig is reménykedni...
Úgyhogy már nem is próbálkozunk, pusztán csak élvezzük a szexet. Próbálom tudatosítani magamban hogy nem minden a gyerek...
2014. jún. 9. 19:57
15/21 anonim válasza:
csak úgy nehéz ha mindig jön valaki aki kérdezgeti hogy mikor lesz...
2014. jún. 9. 19:57
16/21 anonim válasza:
Szia utolsó, és esetleg másik doki,vagy valamilyen mesterséges módszer? Én nem bírtam sose elképzelni,hogy ne legyen gyerekem! De lehet,hogy majd most jön össze,hogy már lemondasz róla :-)
2014. jún. 10. 10:51
17/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy egyik módszer sem 100%ig jár terhességgel, mert akkor be tudnánk szorítani pl egy lombikot... de úgy, hogy arra is kevés esély van....kidobott pénz lenne...az ablakon kiszórni meg tényleg nincs pénzünk.... amúgy talán 32-33 éves korom körül gondolkoznánk ezen leghamarabb. Addig talán a betegségemen is javul valami...
2014. jún. 10. 12:43
18/21 anonim válasza:
Első baba elsőre, de a 9. héten elvetéltem, második baba a 3. hónapban de őt is elveszítettük! Harmadik terhesség a 2. hónapban jött össze, ő szerencsére velünk maradt kislány, negyedik terhesség a 6. hónapban jött össze úgyanugy mint az első kettőt a 9. héten elvesztettük, ötödik terhességből megszületett a kisfiúnk ő a 2. hónapban jött össze! A napot pontosan nem tudom!
2014. jún. 23. 15:22
19/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi van veled azóta? Összejött a baba? :)
2015. jan. 14. 19:25
20/21 A kérdező kommentje:
Probalkoztunk egy darabig sajnos nem jott ossze most viszont szunetelunk a probalkozassal. Most lesz az eskuvonk harom honap mulva azt tervezgetjuk, ugyhogy elhataroztuk hogy majd utana "rahangolodunk" mikor mar minden nyugisabb lesz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!