Hányadik próbálkozós hónapban sikerült teherbe esned az első babáddal?
Figyelt kérdés
Van valami tippetek, trükkötök a sikerre? :) Ma teszteltem negatívat, elszomorodtam, szeretném,ha ez a hónap már sikerülne!2013. szept. 10. 10:47
1/25 anonim válasza:
Ne szomorkodj! azt nem szabad! Mióta próbálkoztok?
2/25 A kérdező kommentje:
Ez volt az első hónapunk, úgyhogy azért annyira nem keseredtem el, inkább csak a tippek érdekelnének, nagyon szeretnénk júniusi babát! :)
2013. szept. 10. 10:51
4/25 anonim válasza:
9.hónapban és 23 éves voltam, most 7. hónapban és 25 voltam.Úgyhogy annyira nem is korfüggő.A doki azt mondta, az én koromban a normális, ha az első 3 hónapban összejön.
5/25 anonim válasza:
3,5 év!!!! A próbálkozások számát nem tudom :)De megérte várni! Ez a legény, egyszerűen tökéletes!!!!
6/25 anonim válasza:
3. hónapban. Tanácsolták, hogy szedjek E-vitamint (méhnyálkahártyát erősíti, ezzel segítve a beágyazódást). Nem tudom, hogy ez mennyire segített ugyan...
7/25 anonim válasza:
2. majd 1. hónap elevitet szedtem :)
8/25 anonim válasza:
8 hónapig próbálkoztunk
nem tudom milyen indíttatásból (talán a sok fórumolvasás hatására) vettem folsavat és szedni kezdtem a következő hónapban már sikerült is
én nem vagyok mindent elhivős és dokinál se jártam, de babát nagyon akartam, talán az anyai ösztönök előre működésbe léptek
(ha van ilyen)
9/25 anonim válasza:
Első vagyok. Egy cipőben járunk. Nekem is ez volt az első próbálkozós hónapm. Viszont a kedvenc hónapom a szeptember, ha most siekrülne a baba mégkedvencebb lehetne:D
10/25 anonim válasza:
2. hónapban!
Az 1. hónapban nagyon rágörcsöltem, szerintem azért sem jött össze! Szóval ne akard nagyon görcsösen, biztosan hamarosan sikerülni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!