Az bajt jelez? Vagy az is jelent valamit?
Figyelt kérdés
A terhesség összes tünetét produkálom, tesztet még nem csináltam, mert még korai, de van ilyen barnás valamim.2014. jún. 4. 16:20
1/6 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent számodra a terhesség összes tünete, mert van akinek nincs is semmilyen tünete.
De ha barnás folyásod van, akkor gondolom meg fog jönni.
2/6 anonim válasza:
Az érdekes, mivel a tüneteket a HCG okozza, és csak akkor, ha már elérte azt a szintet, hogy kimutatható legyen. ;)
3/6 anonim válasza:
Birom az ilyen kérdéseket. Te is nagyon jól tudod, hogy mi innen francot se tudunk biztosat mondani. És azt is tudod, hogy ki kell várnod, míg késik és akkor kiderül. És azt is tudod, hogy a barnázás nem túl jó előjel. Csak azt nem értem, miért kérdezed. Ha meg ezeket nem tudod...akkor kicsit bele kéne magad ásni a biológiába, mielőtt nekivágsz.
4/6 anonim válasza:
nagyon nagy legendája van itt a barnázásnak, de szerintem az esetek 95%ában inkább mensit jelez, a legtöbb nő nem is barnázik terhességkor
5/6 anonim válasza:
Az én "barnázásom" most 4 hónapos és napokon belül a hátáról a hasára fordul. Bármi lehet még :)
6/6 anonim válasza:
Én meg 2x barnáztam, 2x vetéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!