Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudtátok, hogy terhesek...

Honnan tudtátok, hogy terhesek vagytok tesztelés előtt? Tudtátok -e egyáltalán? Nekem egy hete, , terhes vagyok, , érzésem van. (4. hétben lehetek) Nem terveztük, spontán talált el az érzet. Hogy éreztétek magatokat 4hetesen? Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 11:57
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mi sem terveztük, de nagy szeretettel várjuk, ha jön! :) Tegnap este teszteltem egy negativat, de még mindig késik, semmi menzis tünet. Szombaton én is tesztelek, majd kétnaponta, ha nem jön. Olyat is olvastam, hogy valakinek csak az elmaradás után 2 héttel mutatta ki a teszt a babát :o Ma reggel hányingerem volt a kávé illatától, nem tudom jó jel -e. :) Meglátjuk! Én is nagyon szurkolok neked! Majd ird meg mi lett! :)
2014. jún. 5. 13:03
 32/34 A kérdező kommentje:

"Én az első terhességnél, menzesz kimaradás után három nappal csináltam tesztet,akkor nem mutatott semmit.négy-öt nap múlva mégis gyanút fogtam és akkor már pozitív lett. másik terhességeimnél menzez kimaradás után egy héttel mindkét teszt egyértelműen pozitív volt."

"Az orvosok eltérően vélekednek a terhességi tesztekkel kapcsolatban. Az enyém azt mondta, hogy akimaradt mensit követő 7-10 napon belül mutat megbízható eredményt:)"

"Van viszont, hogy a meglévő terhességet sem mutatják ki! Családunkban volt rá példa, hogy 4 hó után derült ki a baba, mert egy teszt sem mutatott semmit, sőt, gyenge menzesz is volt!"

Jajaj! :)) Akkor addig várjak a másik teszttel, amíg az idegeim is bírják? :)) Annyira érzem, hogy valami van, annyira nyugodt vagyok, de annyira látnám azt a 2 csíkocskát, hogy a férjemnek is megtudjam mutatni! Ugyanis nem hiszi el, hogy érzem! :)))

2014. jún. 5. 13:22
 33/34 anonim ***** válasza:

27es válaszoló vagyok.

én sem bírtam a kávét. :) terhesség elején próbálkoztam hisz előtte volt hogy napi 2-3 kávé lement (1 főzött és 1-2 3in1, cigivel) de nem esett jól.így nem erőltetem, most vagyok 30hetes nem kávézok, de az illatát már elviselem :)

teszteltél azóta? hogy vagy?

2014. jún. 9. 10:52
 34/34 A kérdező kommentje:

Teszteltem, halvány + :). Fájnak a melleim, kicsit émelygek. :)

Gratula a picihez kedves utolsó! :)

2014. jún. 12. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!