Honnan tudtátok, hogy terhesek vagytok tesztelés előtt? Tudtátok -e egyáltalán? Nekem egy hete, , terhes vagyok, , érzésem van. (4. hétben lehetek) Nem terveztük, spontán talált el az érzet. Hogy éreztétek magatokat 4hetesen? Mikor teszteljek?
"Én az első terhességnél, menzesz kimaradás után három nappal csináltam tesztet,akkor nem mutatott semmit.négy-öt nap múlva mégis gyanút fogtam és akkor már pozitív lett. másik terhességeimnél menzez kimaradás után egy héttel mindkét teszt egyértelműen pozitív volt."
"Az orvosok eltérően vélekednek a terhességi tesztekkel kapcsolatban. Az enyém azt mondta, hogy akimaradt mensit követő 7-10 napon belül mutat megbízható eredményt:)"
"Van viszont, hogy a meglévő terhességet sem mutatják ki! Családunkban volt rá példa, hogy 4 hó után derült ki a baba, mert egy teszt sem mutatott semmit, sőt, gyenge menzesz is volt!"
Jajaj! :)) Akkor addig várjak a másik teszttel, amíg az idegeim is bírják? :)) Annyira érzem, hogy valami van, annyira nyugodt vagyok, de annyira látnám azt a 2 csíkocskát, hogy a férjemnek is megtudjam mutatni! Ugyanis nem hiszi el, hogy érzem! :)))
27es válaszoló vagyok.
én sem bírtam a kávét. :) terhesség elején próbálkoztam hisz előtte volt hogy napi 2-3 kávé lement (1 főzött és 1-2 3in1, cigivel) de nem esett jól.így nem erőltetem, most vagyok 30hetes nem kávézok, de az illatát már elviselem :)
teszteltél azóta? hogy vagy?
Teszteltem, halvány + :). Fájnak a melleim, kicsit émelygek. :)
Gratula a picihez kedves utolsó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!