Honnan tudtátok, hogy terhesek vagytok tesztelés előtt? Tudtátok -e egyáltalán? Nekem egy hete, , terhes vagyok, , érzésem van. (4. hétben lehetek) Nem terveztük, spontán talált el az érzet. Hogy éreztétek magatokat 4hetesen? Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 11:57
11/34 A kérdező kommentje:
15. dpo-n vagyok .
2014. jún. 4. 12:36
12/34 anonim válasza:
:) A trifázosos görbe kifejezés ismerős? Feljebb szokott menni... Nem tudom, miért kellett ezért lepontozni.
13/34 A kérdező kommentje:
# 12/12 Sajnálom, ha valaki lepontozott én adtam zöld kezecskét! :)
2014. jún. 4. 12:39
14/34 anonim válasza:
Köszi :)(12 - es) Én voltam a hőmérős. Valaki tutira lepontozott, pedig egyáltalán nem "atipikus", hogyha feljebb megy a hő, mint egyébként szokott ovukor. Mindegy, nem is tudom, mit irkálok ebbe a fórumba, úgyis csak felidegesítenek... Ami nem tesz jót a babának. Szerintem ha a 15. dpon vagy, holnap reggel ellőhetsz egy tesztet :)
15/34 anonim válasza:
De szerinted honnan TUDNÁ bárki? Te tudni szoktad a dolgozat eredményét, mielőtt megkapnád/látnád? Mert a "hiszem" és a "tudom" nem ugyanazt jelenti.
Tünetek lehetnek már előtte nap is akár, hányás, ilyesmi, de olyan, hogy "olyan érzésem van", hááát...ez eléggé beképzelésnek hangzik. Pl. a változékony időjárás miatt szédülhetsz, egy csoki miatt önthet el a boldogság, vagy ilyesmi.
Kimaradó menzesz napján tesztelj!
16/34 anonim válasza:
Elsőnél szurkált a hasam, és tudtam,hogy baba lesz, másodiknál nemvárt előtt görcsölt a hasam de nem jött meg még 3 napig, pozitívat teszteltem (elvetéltem). Harmadiknál nemvárt előtt görcsölt a hasam, de amikor még másnap sem jött meg, tudtam,hogy sikerült. Mert amúgy ha megjöt és görcsölök akkor előtte max egy órával ,és megjön, utána már nem görcsölök.
17/34 anonim válasza:
Aznap, mikor meg kellett volna jönnie, délután ananászos csirkét készítettem. Az lett fura, hogy iszonyatosan "éles" lett a szaglásom, éreztem a hús szagát, de nagyon erősen, kicsit a gyomrom is felfordult. Elszaladtam egy közeli drogériába, vettem egy tesztet és megcsináltam. Halványan, de pozitív lett. Szóval nekem a szaglásom lett jobb és (sajnos) ez így is maradt egész terhesség alatt. :))
18/34 anonim válasza:
15.? Hát az már nem lesz álpozitív! Nemá', had örüljünk!! :)
19/34 A kérdező kommentje:
14/17 - Igazad van, ezért nem járok fel ide gyakran :)
Mindenkinek nagy - nagy gratula a picikhez! Olyan jó titeket olvasni! Még, még! :)
2014. jún. 4. 12:48
20/34 A kérdező kommentje:
# 15/19
A megérzéseim nagggyon ritkán csalnak! :)
2014. jún. 4. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!