Honnan tudtátok, hogy terhesek vagytok tesztelés előtt? Tudtátok -e egyáltalán? Nekem egy hete, , terhes vagyok, , érzésem van. (4. hétben lehetek) Nem terveztük, spontán talált el az érzet. Hogy éreztétek magatokat 4hetesen? Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 11:57
21/34 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem biztos, ami biztos, péntekig várok. Péntek reggel tesztelek :) Az eredményt mindenképp megirom! :) Addig is várom még a tapasztalatokat! :)
2014. jún. 4. 12:50
22/34 anonim válasza:
nekem a furcsa hasszurkálás volt gyanús, és az, hogy sosem voltak pms tüneteim, akkor mégis már sok nappal előtte fájt a hasam. Korán teszteltem, így az első teszt negatív lett, de csak arra tudtam gondolni, hogy "jéé, kíváncsi vagyok hány nap kell neki, hogy pozitív legyen..". Mikor másnap halvány pozi lett, valahogy meg sem lepődtem :D
23/34 A kérdező kommentje:
# 22/22 Hányadik ciklusnapon lett pozi? :) Gratulálok a picihez! :)
2014. jún. 4. 13:22
24/34 anonim válasza:
Az első babánál olyan érzésem volt mintha mesekönyvben lennék, este pozit teszteltem, aztán a második sikeres terhességnél "kiélesedett" a szaglásom :)
3 sikertelen terhességnél nem voltak tüneteim, csak a kimaradt mensi jelezte.
25/34 anonim válasza:
Az elsőnél érzékeny lett a mellbimbóm még menszi előtt, de annyira, hogy a közelébe nem lehetett semmi, a ruha is rossz volt.
A másodiknál a lányom megjegyezte, hogy anya pocakjában ott van a kistesó, és lám igaza lett :)
26/34 A kérdező kommentje:
Mosolyra derítenek az írásaitok! Gratulálok nektek! :) :)
A kicsik szenzitívebbek a ,,változásokra,,! :) csodás!
2014. jún. 4. 14:20
27/34 anonim válasza:
hát én csupán megéreztem. olyan belső nyugodtság, béke volt. annak ellenére hogy alig voltunk együtt abban a hónapban, és 2,5év után, hittem benne :) mikor meg kellett volna jönnie, mintha érzésem volt, de azt semmi. semmi menzis tünetem nem volt, pár héttel később kisebb nagyobb feszülés, szúrkálás...stb.tehát ha van egy megérzésed bízz benne :)
28/34 Evica80 válasza:
Nekem két tünetem volt, az egyik "klasszikus" a másik nem hiszem, hogy annyira az. Szerintem. A klasszikus tünetem az volt, hogy nagyon-nagyon fáradtnak éreztem magam. Azt hittem, csak a sok munka miatt, de ez valahogy más volt, úgy érzetem, egész nap tudnék aludni. A másik az volt, hogy nem duzzadtak meg a melleim. Sokaknál pont az van, hogy érzékenyek lesznek a mellek, megduzzadnak. Nos, ezek a nálam a mensi előjelei voltak. De abban a hónapban, mikor terhes lettem, csak nem akartak fájni a melleim, gondolom, azért, mert mensi se volt a láthatáron. Csak a kisfiam. :)
29/34 anonim válasza:
nekem akkor lett gyanús mikor egyik napról a másikra megundorodtam a kávétól de még az illatától is hányingerem lett, igaz ekkor már 2hetet késett. másnap reggel teszteltem erős pozitívat. 13hónapos most a kislányom :)
30/34 anonim válasza:
Szia kérdező! Én szombat reggel tesztelek, nagyon izgulok. Semmit nem érzek, csak 5 napja nem jön meg. Mi nem kifejezetten akartuk, csak nem tettünk ellene, ha akar jöjjön alapon :) izgulok érted!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!