Baba fogamzásgátló mellett? Tényleg lehetséges?
Figyelt kérdés
Szombaton fejeztem be a 3. levél fogamzásgátlómat. De már ez a 2. hete, hogy egyre rosszabbul vagyok pl: mintha fel akarna fordulni a gyomrom közben a derekam is fáj, fáradékony vagyok, ájulás is előfordult. Eközben barnás folyásom is van 2 hete. Szerintetek mikor érdemes tesztelnem? Akár már reggel?2014. jún. 2. 00:08
11/12 anonim válasza:
Jaj én sem merek tesztelni, pont én is fogamzásgátló mellett érzem, volt egy kis rózsaszín foltom (nem kis folt úgy azért jött) kb a 14-15. tablettás napomon (nem tudom pontosan melyiken)Pár mapja folyamatosan eszem, éhes is vagyok megállás nélkül, párom is megjegyezte elfogokhizni ha tovább folytatom, folyamatosan szédülök, gyengének érzem magam. Néha émelygek. Anyuék cigiznek tegnap nem bírtam elviselni mert irritált, ma kollégám tonhalat evett hát rohantam a wcre (máskor egyedül én nem nyitok ablakot) Hát nem tudom mi lesz de én már az 5. hónap végén járok (22. napon egy nappal az utolsó szem beszedése után)
12/12 A kérdező kommentje:
Uhh, hát ha ennyire nem bírod a szagokat, akkor lehet baby van a dologban. Nálam nem olyan jellemző ez a szaglás dolog, viszont tegnap óta fáj az egész hasam, égető érzést érzek, és ha eszem valamit egyből émelygek.. :-(
2014. jún. 3. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!