Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszamoltam magam lehetseges. Lehet valami komolyabb baj?
Figyelt kérdés
Kicsit osszezavarodtam. Lehetseges hogy egy nappal korabban vettem be a gyogyszert azaz a 7.napon nem a 8.on.. elszamoltam magam lehetseges... lehet valami bajom?:(2014. ápr. 22. 21:07
1/2 anonim válasza:
Előrébb hoztad egy nappal a vérzésed, ennyi. Ha hamarabb veszed be, akkor nem baj, ha később, akkor igen. Ne idegeskedj.
Annyi fog történni, hogy ha eddig csütörtökön kezdődött a hét napos szünet, és vasárnap jött meg, akkor most majd szerdán fog kezdődni a szünet és szombaton vérzel. No para. :)
2/2 A kérdező kommentje:
ertem, koszonom!:)
2014. ápr. 22. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!