Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi az eselyem...

Szerintetek mennyi az eselyem a teherbeeses re? (hátrahajló méhem van)

Figyelt kérdés
Mult honapba is probalkoztunk de semmi.....aktus utan kutya pozba maradtam 5 perceig ugy hogy a melkhasomon fekudtem.Szinte mindennap egyutt voltunk. Most ebbe a honapba veszek ovulacios tesztet es nezem hogy mikor esedekes.Es azokon a napokon csak kimondottan kutyapozba fogunk szeretkezni!!! Es ugyis fogok maradni feloran keresztul!! Tudom hogy nagyon turelmetlen vagyok mert mult honap volt az elso probalkozos honapunk!!!!!

2014. máj. 31. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az első gyerek 3 hónap múlva jött össze.A második azonnal,abban a hónapban csak egyszer voltunk együtt.
2014. máj. 31. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Legújabban azt mondják, igazán nem befolyásolja, hogy hátrahajló-e.

A statisztikák szerint 24-29 éves kor között 2, 30-34 éves kor között 3, 35-39 éves kor között 4 ciklus az átlag, kivizsgálás egy év sikertelenség után javasolt.

2014. máj. 31. 16:58
 3/12 anonim ***** válasza:
A méhem hátrahajló, a petevezetékem "S" alakú! Nekem az első Baba 2 és fél év próbálkozás után fogant, 23 évesen, második Baba pedig 25 évesen! Első próbálkozós hónapnál tartva, én a helyedben nem csüggednék, még igen csak "belevágtatok" a Baba project-be! Sok sikert! :)
2014. máj. 31. 17:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Nővéremnek is hátrahajló van, pár hónap alatt összejött nekik a baba:D

Azt szokták javasolni, hogy 2-3 naponta próbálkozzon a pár. A legjobb egyébként a lovaglópóz, majd utána lehet pár percig gyertyázni.

2014. máj. 31. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a hátrahajló éh semmit nem ejlent, kb 5 barátnömnek van mind elsöre lett babaás vagy ugy hogy nem is akartza. nekem a méhemmel semmi gond mégsem siekrül a baba 5 éve..... A póz is telejsen lényegtelen és az is hogy ugy maradsz-e. Aki nem tervez babaát hidd el neki is rögötn kifolyik mégis sok becsuszott baba van. Egyik ismerösömnek a barátja az engedélye nélkül ment el, 1 percen belül ment irrigálni mégis terhes lett sajnos. Nagyon nem ezen mulik. Egészséges pároknál jókor való együöttlétböl kb 20% az esély babára, a magyar átlag a 4 hónap.
2014. máj. 31. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Egy barátnőmnek hátrahajló méhe van. Amikor terhes lett, nem tervezett baba volt, azt mondták neki, hogy nehezen eshet teherbe, jól gondolja meg, hogy dönt. Megtartotta. Azóta már 3 gyerekes anyuka. :) Pikk-pakk jöttek a gyerkőcök.

Nekem is hátrahajló méhem van. Az első babára 2 évet vártunk, aztán volt egy méhen kívüli terhességem. Most vagyok várandós a tesóval. Első próbálkozós hónapban összejött, egy petevezetékkel.

Az ovuteszt jó ötlet, én is használtam most. Az első babónál úgy voltunk, hogy majd jön, ha jönni akar. Soha nem figyeltem, hogy mikor van peteérés. Így lett 2év.

2014. máj. 31. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Az elözö dokim azt mondta nekem is hátrahajlóezért nehezebb lesz,nos a mostani dokinak ezzel kezdtem mielött megvizsgalt volna,azt mondta ez igy nem igaz!aztan a vizsgálat során kiderült mégsem hátra hajló:-)na ennyit róluk:-)a tesómnak is ugyan ezt mondták,s ma 6éves kis rosszaság van közöttünk:-)tehát nyugi,ez bizti nem gátol benne:-)csak ne görcsölj rá nagyon:-)nem szabad:-)
2014. máj. 31. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
PCOS, IR, hátrahajló méh, és kezelt, de nem tökéletes hormonsorral is első hónapban sikerült :) Mázlink volt. De te se keseredj el, még az elején tartotok! :) És sokkal jobb esélyekkel indultok! :) A hátrahajló méh önmagában nem egy nagy probléma. Aludj hason együttlét után! :)
2014. máj. 31. 20:33
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem is hátrahajló, második hónapban sikerült a baba :) nem befolyásol szinte semmit. Majd jobban fog fájni az elején ahogy nyúlnak a szalagok, mert nekünk rövidebbek. Szerintem amúgy a gyertyaállás jobb mint ha előre behajolsz. És tíz perc bőven elég
2014. máj. 31. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekünk a 6. hónapban jött össze a baba és csak akkor voltunk együtt amikor tényleg " jól esett". Volt, hogy csak egy héten egyszer.
2014. jún. 3. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!