Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz hogy hátrahajló méh...

Igaz hogy hátrahajló méh esetén nehezebb a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen van hogyan és mennyi idő után esett teherbe. Nekünk már fél éve nem akar összejönni. A doki még évekkel ezelőtt megmondta,hogy emiatt nehezebben fog összejönni a baba? Igaz ez?
2009. aug. 20. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is igy tudom, nekem is ezt mondta a doki. ( Mert nekem is hátrahajló méhem van ) 2007 decemberben hagytam abba a gyógyszer szedését és 2008 júliusban lettem terhes, most 4 hós a baba.

Kitartás, Nektek is sikerülni fog! Minden jót!

2009. aug. 20. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Maximum azért lehet erre fogni, mert elhiszed!!

én is nagyon megijedtem, amikor megtudtam, hogy hátrahajló méhem van.

de nagyon sokan mondták, hogy ha elhiszed, hogy ezért nehezebb, az is lesz!!

nyugodj meg, ne ezzel foglalkozz, és tanácsként: sex legjobb kutyapózban, sex után hason min fél órát!!

ezekben az esetekben a hátrahajló méh az "eredeti" állapotába kerül, szóval annyi esélyed van a babára, mint egy normál állapotú "méhes" esetén!!

sok szerencsét!!!

ja és ne hagyd hogy a doki erre fogja, ha még fél év mulva se jön össze tessék magatokat kivizsgáltatni!!!!

remélem erre nem fog sor kerülni és jövő hónapban már pozitívat tesztelhetsz:D:D

2009. aug. 20. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Jaja, nincs sok alapja. Barátnőmnek fejcsóválva mondta a doki, h ezzel gond lehet, hátrahajlik, legyenek szívesek hátulról csinálják, úgy talán lesz baba de legyen türelemmel mert csökkentettek az esélyeik.

Utálja a hátulról pózt, amit nem csodálok mert ilyenkor olyan a méhszáj mint egy bokszzsák.:) Szóval hagyományosan akcióztak és első hónapban bekapta a legyet. (a piszok mázlista.:)

2009. aug. 20. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
2009. aug. 20. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

MESE HABBAL és már rengeteg ilyen kérdés volt

Nekem is hátrahajló, ELSŐ HÓNAPBAN TEHERBE ESTEM. Mindkétszer

2009. aug. 20. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz,hogy nehezebb igy teherbe esni.Nekem is ilyen van,most várom a 3-ik babánkat,mind a 3szor első hónapban terhes lettem.24 hetes kismama
2009. aug. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!