Igaz hogy hátrahajló méh esetén nehezebb a teherbeesés?
Szia!
Én is igy tudom, nekem is ezt mondta a doki. ( Mert nekem is hátrahajló méhem van ) 2007 decemberben hagytam abba a gyógyszer szedését és 2008 júliusban lettem terhes, most 4 hós a baba.
Kitartás, Nektek is sikerülni fog! Minden jót!
Maximum azért lehet erre fogni, mert elhiszed!!
én is nagyon megijedtem, amikor megtudtam, hogy hátrahajló méhem van.
de nagyon sokan mondták, hogy ha elhiszed, hogy ezért nehezebb, az is lesz!!
nyugodj meg, ne ezzel foglalkozz, és tanácsként: sex legjobb kutyapózban, sex után hason min fél órát!!
ezekben az esetekben a hátrahajló méh az "eredeti" állapotába kerül, szóval annyi esélyed van a babára, mint egy normál állapotú "méhes" esetén!!
sok szerencsét!!!
ja és ne hagyd hogy a doki erre fogja, ha még fél év mulva se jön össze tessék magatokat kivizsgáltatni!!!!
remélem erre nem fog sor kerülni és jövő hónapban már pozitívat tesztelhetsz:D:D
Jaja, nincs sok alapja. Barátnőmnek fejcsóválva mondta a doki, h ezzel gond lehet, hátrahajlik, legyenek szívesek hátulról csinálják, úgy talán lesz baba de legyen türelemmel mert csökkentettek az esélyeik.
Utálja a hátulról pózt, amit nem csodálok mert ilyenkor olyan a méhszáj mint egy bokszzsák.:) Szóval hagyományosan akcióztak és első hónapban bekapta a legyet. (a piszok mázlista.:)
MESE HABBAL és már rengeteg ilyen kérdés volt
Nekem is hátrahajló, ELSŐ HÓNAPBAN TEHERBE ESTEM. Mindkétszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!