Terhes vagyok? Szilveszter van. Nem ihatok semmit? Ha mégis, baj lesz?
Lehet hogy csak azért voltak görcseid, mert beleéled magad abba, hogy terhes vagy...én jártam már így. Annyira akartam hogy terhes legyek, hogy még a menstruációm sem volt a megszokott (rövidebb, kevesebb).Teljesen bepánikoltam, hogy biztos terhes vagyok és már a felmosó vödröt sem akartam felemelni, mert bebeszéltem magamnak, hogy biztos elmenne a baba ha emelgetek.
Ma már nem idegeskedek annyit, jön a baba ha akar:-) Nem fogom a mai szilvesztert sem máshogy tölteni mint eddig, szórakozás, egy kis pezsgő... szerintem ennyi bőven belefér. Egyik előttem lévő hozzászóló tökéletesen fogalmazott: a terhesség nem betegség, hanem egy csodálatos állapot:-D
Boldog Új Évet!
Ha valóban a peteérés ideje alatt voltatok együtt, akkor ez a 6-7. nap pont a beágyazódás ideje. Én hallottam már más mástól is, hogy fájt neki, mondjuk inkább szúrkálást érzett a petefészkében. De szerintem a mensis görcs is jelentheti a beágyazódást!!!
Sajnos tesztelned még teljesen felesleges, mert tuti negatív lenne. A beágyazódás után 5-7 nappal mutatja ki csak a teszt a terhességet.
Érezd este jól magad, és csak mértékkel fogyassz alkoholt, azzal nem ártasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!