Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus után 8. napon lehet...

Aktus után 8. napon lehet érezni vmit, ha baba van?

Figyelt kérdés
olyan érzésem van,mintha meg akarna jönni vagy minth hasmenés előtt,olyan fura...
2014. máj. 30. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
én éreztem már ekkor hasfájást, de nem is tudom, inkább szúró érzés volt, nem olyan mint mensi előtt. Az csak párnappal később kezdődött
2014. máj. 30. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

ilyenkor még nincs tünet, korai, ha lehetne tudni hogy baba van, akkor nem kéne tesztelni, mert egyértelmű lenne.

ettől függetlenül lehetsz terhes.

2014. máj. 30. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha aktuskor megtörtént a fogamzás, akkor is kb 10 nap kell a beágyazódáshoz. A hcg, ami a tünetekért felelős, csak a beágyazódás után termelődik. Tehát egyértelmű, hogy nem érezhetsz még terhestüneteket.

Az olyan fura, az lehet a belső megérzésed vagy sima bemagyarázás is.

2014. máj. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!