A ciklus 25 napján vagyok . Semmi görcsöt nem érzek pedig már egy héttel előtte szoktam érezni . Baba?
Figyelt kérdés
Szédülök kb 2 hete . Enyhe hányingerem van de lehet csak be beszélem reménykedhetek ha nem érzek semmit ja és puffadt a hasam ?2014. márc. 30. 13:46
1/2 anonim válasza:
-.-
ha magad is tudod, hogy bebeszéled magadnak, akkor itt mit vársz?
hátha erősíti benned valaki, hogy igen, ez baba, aztán ha megjön, akkor még nagyobb legyen a pofára esés??
Ha kimarad a havid, akkor tesztelj! addig meg próbálj meg mással foglalkozni, mert így be fogsz csavarodni!
2/2 anonim válasza:
Annyira bírom mikor kérdéshez a válasz kérdés. Ha a nemvárt napod késik csinálj tesztet de ha türelmetlen vagy 1-2 nappal előtte is lehet. Én is félek hogy csalódom, sok nő van így. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!