Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez jelenthet valamit a hőgörbé...

Ez jelenthet valamit a hőgörbénél?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az a mérvadó, hogy a mensi előtt leesik-e a hő, vagy sem.

De előre jelezhet valamit az, hogy hogyan alakul a görbe az ovu után?

Elmondom mire gondolok:

Egy átlagos hónapban:

Az alaphőm: 36,6

Ovu előtt: 36,5

Tüszőrepedéskor: 36,4

Ovukor, és utána: 36,8

Menseskor: 36,7

Majd újra alaphő: 36,6

Tehát 0,4 fok az össz ingadozás.

A legmagasabb hőm: 36,8

De ebben a hónapban fokozatosan emelkedik.

Ovu után 6.-7. nap: 36,9

Ovu után 8. nap: 37,1

Ez előre jelezhet egy babát?

Vagy ez a görbe ugyanúgy leeshet még, én meg pofára eshetek?

(Tudom, hogy az a legbiztosabb, ha nem jön meg, és pozit tesztelek, de nagyon el vagyok már keseredve, és minden reménysugárba belekapaszkodok!)

2014. máj. 30. 05:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Bízzál benne hogy majd sikerülni fog! A hő alapjàn nem lehet következtetni szerintem, nem vagyunk egyformák. Nekem volt olyan hogy már késett, hőm magasabb a szokottnál 2 tizeddel, ennek ellenére megjött. Aznap reggel pedig kizártak tartottam a vérzést, hiszen semmit sem esett vissza a hőmérsékletem.

Próbàlj meg minél kevesebbet agyalni ezeken, tudom nem könnyű, hiszen én is ezzel küzdök minden nap...

Sok sikert!

2014. máj. 30. 06:05
 2/7 Manka68 ***** válasza:
A hő csak azt jelzi, hogy volt-e ovud, és mikor. Ha menses környékén nem lefelé, hanem még felfelé megy, az már esélyes hogy baba miatt van. Ilyenkor még, bármi is a helyzet, nincs valódi változás, nincs mit mutatnia a hőnek sem.
2014. máj. 30. 06:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Igazatok van... :(

De legalább volt ovum. :)

#1, drukkolok neked!!

2014. máj. 30. 06:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az előző terhességemnél volt igy.Ovu után 36,7-36,8.Majd beágyazódás körül(gondolom),megemelkedett még 0,2 tizedet és maradt is annyi,amig teszteltem,utána már nem mértem.Hátha nálad is igy lesz!Drukk!
2014. máj. 30. 16:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves #4, köszönöm, hogy írtál!

Én is pont ebből indulok ki, hogy a progeszteron megemelkedik ovukor, és mensi előtt kezd csökkenni, ezért ebben a szakaszban magasabb a testhő.

De ha belegondolsz, beágyazódáskor még jobban megemelkedik a progi szint, tehát még jobban meg kell emelkednie a testhőnek...

Na egy hét múlva kiderül, hogy helyesen matekoztam-e. :)

2014. máj. 30. 18:09
 6/7 Manka68 ***** válasza:

a beágyazódástól nem lesz magasabb a progiszint, csak nem indul el lefelé a ciklus vége felé. Anno, mikor a nemvárt napján halvány pozitív tesztem volt, pont jelenésem volt az endodokimnál, és néztek HCG-t és progeszteron szintet. Ugyanannyi volt az érték, mint normál ciklus második felében.

De drukkolok neked nagyon!

2014. máj. 31. 06:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Tegnap olvastam, hogy sokaknál megemelkedik. Most futásban vagyok, de estefelé belinkelem.

2014. máj. 31. 10:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!