Ez jelenthet valamit a hőgörbénél?
Tudom, hogy az a mérvadó, hogy a mensi előtt leesik-e a hő, vagy sem.
De előre jelezhet valamit az, hogy hogyan alakul a görbe az ovu után?
Elmondom mire gondolok:
Egy átlagos hónapban:
Az alaphőm: 36,6
Ovu előtt: 36,5
Tüszőrepedéskor: 36,4
Ovukor, és utána: 36,8
Menseskor: 36,7
Majd újra alaphő: 36,6
Tehát 0,4 fok az össz ingadozás.
A legmagasabb hőm: 36,8
De ebben a hónapban fokozatosan emelkedik.
Ovu után 6.-7. nap: 36,9
Ovu után 8. nap: 37,1
Ez előre jelezhet egy babát?
Vagy ez a görbe ugyanúgy leeshet még, én meg pofára eshetek?
(Tudom, hogy az a legbiztosabb, ha nem jön meg, és pozit tesztelek, de nagyon el vagyok már keseredve, és minden reménysugárba belekapaszkodok!)
Bízzál benne hogy majd sikerülni fog! A hő alapjàn nem lehet következtetni szerintem, nem vagyunk egyformák. Nekem volt olyan hogy már késett, hőm magasabb a szokottnál 2 tizeddel, ennek ellenére megjött. Aznap reggel pedig kizártak tartottam a vérzést, hiszen semmit sem esett vissza a hőmérsékletem.
Próbàlj meg minél kevesebbet agyalni ezeken, tudom nem könnyű, hiszen én is ezzel küzdök minden nap...
Sok sikert!
Igazatok van... :(
De legalább volt ovum. :)
#1, drukkolok neked!!
Kedves #4, köszönöm, hogy írtál!
Én is pont ebből indulok ki, hogy a progeszteron megemelkedik ovukor, és mensi előtt kezd csökkenni, ezért ebben a szakaszban magasabb a testhő.
De ha belegondolsz, beágyazódáskor még jobban megemelkedik a progi szint, tehát még jobban meg kell emelkednie a testhőnek...
Na egy hét múlva kiderül, hogy helyesen matekoztam-e. :)
a beágyazódástól nem lesz magasabb a progiszint, csak nem indul el lefelé a ciklus vége felé. Anno, mikor a nemvárt napján halvány pozitív tesztem volt, pont jelenésem volt az endodokimnál, és néztek HCG-t és progeszteron szintet. Ugyanannyi volt az érték, mint normál ciklus második felében.
De drukkolok neked nagyon!
Köszi! :)
Tegnap olvastam, hogy sokaknál megemelkedik. Most futásban vagyok, de estefelé belinkelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!