18 hetes terhesen nem kellene már elég nagy pocinak lennie ?
Nem.
Nekem 20 hetesen még semmi sem látszott, bikiniben strandoltam és senki nem vette észre, hogy terhes vagyok.
Ilyen idösen a magzat kb 12 cm és 19 dkg - ez nem olyasmi, ami észrevehető lenne.
A fiamnál 30 hetesen lett végre egy kis pocakom. A lányomnál már 20 hetesen voltam akkora, mint amivel a fiamat szültem.
Alkattól is függ. Mindkettővel iszonyú sokat hánytam, alig ettem.
Nem kell nagynak lenni. Nekem elsővel kb 22 hetesen kezdett egyértelmű lenne.
Most a másodikkal viszont már 10 hetesen egyértelmű volt. Most 22 hetes vagyok és kb ekkora hassal mentem szülni. Nekem szétnyílt a hasizmom és van túlsúlyom szóval most nagy hasam van az elejétől.
Azért nagy átlagban félidő után kezdi felvenni a pocak az alakot. Legalább is első babánál. 18. Héten még köldök alatt van a méh teteje, így ritka, ha nagyobb a pocak ilyenkor.
Kérdező, ha 18 hete volt az utolsó aktusa az ismerősödnek, akkor kb. 20 hetes terhes lenne, nem 18.
De menstruált, teszt negatív, nem terhes! A kevesebb menstruáció is menstruáció.
A legbiztosabb, ha az ismerősöd elmegy orvoshoz ultrahangra és hcg vérvételre. Azonnal megnyugtatnák már az ultrahangon, hogy nem terhes.
Ha 18 év alatti, és fél időpontot kérni, akkor segíts neki.
1% alatti az esély, hogy a terhességi teszt nem mutatja ki a terhességet vizeletből. Ilyenkor csak a hcg vérvétel mutatja. Ez ritka, mint a fehér holló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!