Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 hetes terhesen nem kellene...

18 hetes terhesen nem kellene már elég nagy pocinak lennie ?

Figyelt kérdés
tegnap 09:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nekem 20 hetesen még semmi sem látszott, bikiniben strandoltam és senki nem vette észre, hogy terhes vagyok.

Ilyen idösen a magzat kb 12 cm és 19 dkg - ez nem olyasmi, ami észrevehető lenne.

tegnap 09:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
tegnap 09:20
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

A fiamnál 30 hetesen lett végre egy kis pocakom. A lányomnál már 20 hetesen voltam akkora, mint amivel a fiamat szültem.

Alkattól is függ. Mindkettővel iszonyú sokat hánytam, alig ettem.

tegnap 09:21
 4/16 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm be mesélte magának hogy tuti terhes, pedig megvolt a havi csak sokkal sokkal kevesebb. Ha terhes az csak is kizárólag abból az aktus ok lehet de az már 18 hete volt, plusz nőtt a hasa. Azon kívül semmi baja nincsen. Én meg próbálom meggyőzni hogy hülyeség de nem tudok hatni rá! Aktus után 1 hónappal is film negatívat tesztelt
tegnap 09:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi itthon kb húsz hetesen kezdtük el látni, most 34 hetesen már kint is észre veszik, eddig azért nem túlságosan. (Ebben az is benne van hogy tél van és nagy kabátot hordok)
tegnap 09:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell nagynak lenni. Nekem elsővel kb 22 hetesen kezdett egyértelmű lenne.

Most a másodikkal viszont már 10 hetesen egyértelmű volt. Most 22 hetes vagyok és kb ekkora hassal mentem szülni. Nekem szétnyílt a hasizmom és van túlsúlyom szóval most nagy hasam van az elejétől.

Azért nagy átlagban félidő után kezdi felvenni a pocak az alakot. Legalább is első babánál. 18. Héten még köldök alatt van a méh teteje, így ritka, ha nagyobb a pocak ilyenkor.

tegnap 09:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Kellene valamit érezzen ? A mehszaja kb közepén van, elmondása szerint jól eléri
tegnap 09:34
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, miért kell magadat az ismerősödnek kamuzni?
tegnap 09:39
 9/16 A kérdező kommentje:
Magamat ? Valószínű neked meg egy barátod sem volt ebben a helyzetben hogy már beszélgetni sem tudtok le ülni mert ez a téma. Nagyon sajnálom hogy egy egy ember ennyire elmeroggyant és ennyi ideje van arra hogy kombináljon
tegnap 09:43
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ha 18 hete volt az utolsó aktusa az ismerősödnek, akkor kb. 20 hetes terhes lenne, nem 18.

De menstruált, teszt negatív, nem terhes! A kevesebb menstruáció is menstruáció.

A legbiztosabb, ha az ismerősöd elmegy orvoshoz ultrahangra és hcg vérvételre. Azonnal megnyugtatnák már az ultrahangon, hogy nem terhes.

Ha 18 év alatti, és fél időpontot kérni, akkor segíts neki.

1% alatti az esély, hogy a terhességi teszt nem mutatja ki a terhességet vizeletből. Ilyenkor csak a hcg vérvétel mutatja. Ez ritka, mint a fehér holló

tegnap 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!