18 hetes terhesen elmehetek koncertezni?
Figyelt kérdés
Párommal mennék.
A babát nemzavarja, nem árt neki a hangos zene?
Elsö terhesség. Elnézést ha buta kérdés
2022. máj. 6. 15:55
1/13 anonim válasza:
Nem buta kérdés. A fül már elkezd kifejlődni, nem tesz jót a magzatnak. Ha mégse tudsz lemondani róla, akkor tekerj valamit a hasad köré hangszigetelésként. Egyébként a magzat jelzi, ha valamit nem szeret. Én moziba se tudtam járni, úgy elkezdett rugdosni. Igaz 18 hetesem lehet még nem érzed a magzatmozgast.
Sok lemondással jár a gyerek, de megéri. Ha vmi baja lesz, sose fogod magadnak megbocsájtani.
2/13 anonim válasza:
Az első válaszoló nettó baromságot ír. Menjetek nyugodtan!
4/13 anonim válasza:
Egy koncerttől nem lesz semmi baja.
5/13 anonim válasza:
#2#3-nak ingyen tobábbképzés
6/13 anonim válasza:
#5 27-28. hetrol beszelnek a cikkben
7/13 anonim válasza:
5 válaszoló - a 18 -dik hét mióta 27-28? 🤣
8/13 anonim válasza:
Az első válaszoló valami barlanglakók vagy mi?!😂😂😂😂
Azt írja tekerj valamit a hasad köré hangszigetelésként🤦🏽♀️😂
Istenem ezt a sok okos nőt😂
9/13 anonim válasza:
Olvasva a fenti cikket - csak tudnám, hogy tud a zaj kromoszomarendellenesseget okozni !?
10/13 anonim válasza:
El lehet menni persze. Voltam már olyan koncerten, ahol egy pici baba is volt, direkt erre a célra való füles volt rajta. A hasadban max a rezgést érzi, ne a hangfal közelébe állj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!