Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges terhesség, ugy...

Juli0000 kérdése:

Lehetséges terhesség, ugy hogy van menstruáció? Volt valaki igy?

Figyelt kérdés
két honapja nem a meg szokott a mensim ,ebbe honapba egy napig tartott,kb két hette állandóan viszket a mellem a hasam puffadt,édeséget ennék nap mint nap ,kb 3 hétig volt hogy napi szinten jött rám szédüléses,majdnem ájulásos rosszul lét de az megszünt egyéb tünetem nincs.
2014. máj. 29. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha esélyes a terhesség, a mensid sem a megszokott volt akkor érdemes tesztelni.
2014. máj. 29. 18:26
 2/10 A kérdező kommentje:
megszakitással védekeztünk,de már másfél honapja hogy utoljára együtt voltunk.
2014. máj. 29. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam uh-on, azt hittem 6+6 vagyok, de közölték, hogy 9 hetes vagyok:D 28 napos ciklusokkal, és az uh szerint mensi előtt nem sokkal fogant. Mensim iszonyat erős volt. Következő viszont már nem jött meg.
2014. máj. 29. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, vegyél egy tesztet.
2014. máj. 29. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Grat a babához :) Azért irtam ide mert annyiféle dolgot hallottam már hogy aki terhes az nem menstruál,de olyat is hallotam hogy volt aki nem tudom hány honapig még menstruált terhesége alatt.Gondoltam hátha volt valakinek ilyen eset
2014. máj. 29. 18:40
 6/10 A kérdező kommentje:
és még hozzá teszem nagyon sokat járok pisilni
2014. máj. 29. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, de azért nem az a gyakoribb. :) Csinálj tesztet, már biztosan kimutatja, ha terhes vagy!
2014. máj. 29. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Anyukám így volt!Fogamzásgátló mellett fogantam,menstruált rendesen,csak akkor vett észre,amikor megmozdultam.
2014. máj. 29. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
tesztelj. nekem a doki mondta hogy ha 3napnál kevesebb ideig van meg és a vérzés se olyan mint szokott lenni akkor elő fordulhat még terhesség.
2014. máj. 29. 21:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik ismerösöm úgy járt,hogy 5 hónapig menstruált úgy hogy terhes volt.Így lehetséges.Csinálj tesztet az a biztos.
2014. máj. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!