Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezek alapján (kép...

Szerintetek ezek alapján (kép lent) sikerült a baba?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 28. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen kérdéseket.....

50% az esélye. Vagy igen, vagy nem.

2014. máj. 28. 22:06
 2/11 anonim ***** válasza:
A legjobbkor próbálkoztatok, de ettől még nem garantált, hogy rögtön baba is lesz. Szurkolok, remélem lesz :-)
2014. máj. 28. 22:14
 3/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló:Én meg mennyire nem bírom az ilyen válaszolókat... akkor minek válaszolsz ha ennyire nem bírod az ilyen kérdéseket......

2. válaszoló: Köszi a biztatást, remélem tényleg sikerül :)

2014. máj. 28. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia :)

Ugyanígy voltak az együttlétek nálunk is,várom én is az eredményt. Azért van esélyünk szerintem :)

Drukkolok!

2014. máj. 28. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Ebből még azt sem tudni megrepedt-e a tüsződ, mivel hőt nem mérsz. Ha minden adott, akkor is csak 20-30 % az esély hogy kismama leszel.
2014. máj. 29. 07:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a hőmérőt, és ne mérd a hődet! Tiszta görcs vagy, így nem fog sikerülni, az tuti.
2014. máj. 29. 07:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, kinek szántad a kommented, (kicsit érthetetlen)?

Többieknek köszi a biztatást!

2014. máj. 29. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó válaszoló arra akart utalni, hogy inkább szerelmeskedjetek a férjeddel, ahogy jól esik, és ne számolgassátok, hogy mikor lesz ebből baba vagy mikor nem. A természet tudja a dolgát, és valamiért a nők mindig akkor kívánják a legjobban a szexet, mikor a legnagyobb a foganás esélye. Ha idegeskedsz, görcsölsz, csak rosszabb lesz.
2014. máj. 29. 23:15
 9/11 anonim ***** válasza:

4 es voltam.

Mint írtam én is várom az eredményt,de igazuk van a többieknek,mert rájöttem,nagyon rágörcsöltem én is a témára,most már lazítottam egy kicsit a dolgon :)

Tényleg nem tesz jót a stressz , élvezzd ezt az időszakot,hisz ennek is megvan a szépsége. A próbálkozásra értem :)

Vagy már régebb óta próbálkoztok?

2014. máj. 30. 08:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ez volt az 5. próbálkozós hónapunk és ma reggel halvány, de pozitívat teszteltem.Majd 3-4 nap múlva csinálok egy másikat is mert még korai volt a tesztelés, de így is látszik, hogy pozitív. :) Jövőhét kedden kellene, hogy megjöjjön.
2014. jún. 6. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!