Nektek mennyi idő alatt sikerült a baba?
Tudom, hogy nem lehet általánosítani, mert ez sok mindentől függ, de kiváncsi vagyok. Mi lassan fél éve próbálkozunk a párommal, és azt gondoltuk ennyi idő alatt csak összejön, de sajnos nem. Tudom, hogy ez még nem sok idő és nem is kell pánikba esni, de nagyon foglalkoztat ez a téma...
Köszönöm!
nekunk 8 evunkbe telt!
Kitartast es sok sikert!
(ahogy probalkoztunk azonnal ossze jott csak nem maradt meg 7 veteles)
Első terhesség: két év védekezés nélküli szex eredménye. Az hozzá tatozik, hogy sosem figyeltem, hogy mikor kéne együtt lenni, fogalmam nem volt, hogy mikor ovulálok. Együtt voltunk, amikor jól esett. Tehát 2 év után jött a kisfiunk.
Második terhesség: 3 év védekezés nélkül, úgy, hogy arra figyeltem, hogy kb mikor van peteérésem, ilyenkor vagy megszakítással voltunk együtt, vagy nem voltunk együtt.
Sosem zárkóztunk el a testvér gondolatától, így ha jött volna, örülünk, ezért nem fordítottunk nagy hangsúlyt a védekezésre. Tehát 3 év után terhes lettem, de méhen kívüli volt. Eltávolították az egyik petevezetékem is.
Azt mondták várjunk 3 mensit.Kivártuk.
Harmadik terhesség: Ovuteszttel az első próbálkozós hónapban. :) Most vagyok 12 hetes. Egy petevezetékkel! Érdekes az élet...
Köszönöm a válaszokat! És gratulálok!!! :)
Remélem nekünk is hamar összejön már a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!