1 petefészekkel és PCOS-sel baba? Volt valaki így? Hogy sikerült?
Szia! Ugyan nem vagyok érintett, de egyéb okok miatt az oldalra navigált egy jó ismerősöm és itt olvastam siker történeteket: [link]
Ez is egy lehetőség végül is, de nem helyettesíti természetesen az orvost. Remélem valamennyiben segítettem! :)
Nekem csak 1 petefészkem van, méhen kívüli terhesség miatt, viszont PCOS-em nincs.
Az első próbálkozós hónapban összejött a baba. Szóval azt gondolom, hogy ha a PCOS kezelve van, akkor azért nem annyira lehetetlen a dolog. Tudom, hogy nagyon macerás a 3-as kezelés, de ha kitartó vagy biztosan összejön.
Nem petefészkem, hanem petevezetékem! Bocsi! De végülis a lényeg szempontjából majdhogynem mindegy.
Előző voltam.
Szia! Nekem azizsgálatom, és egyik petevezetőm zárt :(
Nincs pcos-om, viszont mivel már egy ideje nem jött a baba, voltam vizsgálaton, és a postcoitális tesztem lett pozitív, ami azt jelenti, hogy a méhnyakon nem jutnak át a spermák :(
Inszeminációt javasoltak, de közben lett egy P3 kenetem, ami után kimutatták, hogy magas kockázatú hpv-m van. Most ezt fogják megműteni, aztán megyünk inszemre.
Szorítok mindenkinek, aki babát szeretne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!