Mekkora az esélyünk a négyesikrekre?
Nyugi!
Azért korántsem biztos a 4-es iker. Elég lesz ezen majd akkor filózniu.
Köszönöm a bíztató szavakat!
Egész nap úgy fogtam fel a dolgot, hogy ez inkább négyszeres esély egy kisbabára... de estére valahogy kétségbe estem!
Ohh...az ikrek nagyon szépek,de nő a talpán,aki bírja!Nem megszülni nehéz,oda segítség kell az elején.
Amúgy az egy dolog,hogy megfogan a két baba,de azoknak ki is kell fejlődni.A doki is megmondta,hogy nem nagyon esélyes a 4,akkor mi a kérdés?Itt senki sem fogja jobban tudni,mint a doki.
Én is szedtem a Clostit, mindig szépen megértek a petéim, volt h több is egyszerre, és sajnos mégsem lett belőle baba egyszer sem!
Nem elszomorítani akartalak, csak attól h a pete megérik, még nem biztos h meg is termékenyül. (függ ugye a párod megtermékenyítő képességétől, és az időzítéstől stb.)
Azért remélem egy stramm babó minimum összejön abból a négy petéből!!! :) Drukkolok!
Köszönöm a válaszokat!
Igazából hiszek az orvosnak, csak a kolléganőim riogattak egy hatos-ikres fotósorozattal, amitől teljesen kiakadtam :o)
Szia! El is felejtettem már ezt a kérdést :)
Nem lettek ikreink, két hónappal a kérdés kiírása után lettem terhes, de csak egy babával, pedig két tüszőm is volt. Azóta már 15 hónapos elmúlt a kisasszony :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!