Mennyi esélyünk van a babára? 3 hónapja szültem meg a kislányunkat.
Figyelt kérdés
Menzeszem már szülés után egy hónappal volt,úgy hogy elméletileg van peteérésem...elvileg.Tegnap viszont nem nagyon gondolkodtunk a párommal a zuhany alatt egymásnak estünk.:/Éppen középidő tájékán vagyok.+- 1-2 nap.Szerintetek százalékban mennyi esélyünk van egy újabb babára?2011. júl. 12. 11:42
1/9 anonim válasza:
50-90%
sok olyan testvérpárt ismerek ahol 11-12 hónap korkülönbség van...
2/9 anonim válasza:
Van már egy gyereked és ezt kérdezed... na mindegy. Ugyanannyi az esély,mint mielőtt először terhes lettél. Ha teljesen visszaállt a ciklusod,a szervezeted felől akár több,mit 90 százalék,de persze függ több dologtól is,nincs minden szeretkezésből baba :)
3/9 A kérdező kommentje:
Huhh...az elég sok.Na de ha jönni akar,akkor nem zavarjuk el:)Csak remélem a testem is így gondolja...:(
2011. júl. 12. 11:53
4/9 anonim válasza:
Dehogy 90%!!!
Egy egészséges nőnek ha van peteérése és minden rendben, ha épp peteéréskor szeretkezik akkoris statisztikailag 20% esélye van a terhességre.
Tehát nálad is ez áll fenn. 20% de ez se kevés.
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves második!Teljesen tisztában vagyok a terhesség minden dolgával,ha normál esetről beszélünk.Viszont ha jól tudom ilyenkor még a női test nem felejtette el az előző terhességet,és így sokkal "befogadóbb" a méh.Ezt tudtam.Én a százalékos arányokkal nem voltam tisztában,hogy mégis mennyivel nagyobb az esély így a teherbe esésre,mint alap helyzetben...De természetesen nem veszem zokon a válaszodat,biztosan rossz napod van.Szép napot!
2011. júl. 12. 11:59
6/9 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Egy egészséges párnak egy cikluson belül 20 % esélye van a teherbeesésre. Szerintem az esélyt nem növeli, hogy nemrég szültél, mert van olyan, hogy az első könnyen jön, a második meg a világért sem akar sikerülni.
7/9 anonim válasza:
Tesóm és köztem is csak 14 hónap van. Egyik ismerősöm szülést követő 3. hónapban újra terhes lett, de elment a baba. A szervezet még nem tudott regenerálódni, kevés idő telt el. Ettől függetlenül bejöhet az a 20 % :)
8/9 anonim válasza:
Miért nem védekeztek? Akkor nem kéne ettől paráznod.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kedves utolsó!Nem parázok,érdeklődök.Tervezzük a második babát,és tök mindegy hogy mikor jön,csak jöjjön.:)
Én hangsúlyozom az esélyekre voltam kíváncsi.Mindegy...:(
Még egyszer köszönöm a válaszokat...mindegyiket.:)
További szép napot!
2011. júl. 12. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!