Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Okozhat gondot a rövid és...

Okozhat gondot a rövid és kevés menstruáció teherbeesésnél?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok.Párommal 3 hónapja próbálkozunk, de sajna nem akar összejönni a babuci. Tudom, ez még nagyon rövid idő, de ami aggaszt, hogy a menzeszem nem tart tovább 3 napnál és kevés is (csak 1 nap a 3-ból "erösebb" - 1,2 betét).A ciklusaim viszont rendszeresek (26 naposak).
2009. dec. 30. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem 22-naposak és kb 4 napig tart.De két gyermek anyukája vagyok.Nem gondolom hogy probléma lenne. :)
2009. dec. 30. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van peteérésed és rendszeres mensid (bármeddig is tart), akkor elvileg nincs akadálya a teherbeesésnek. 3 hónap még tényleg nem sok, én azonban fél év után meglátogatnék egy dokit, hogy a méhnyálkahártya elég vastag-e, és minden rendben van-e.Remélem nektek addigra már ott lesz a pici! Szerintem nincs baj! Sok szerencsét!
2009. dec. 30. 16:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatásokat.Valamennyire megnyugodtam.Ha tavaszig nem jön a gólya, meglátogatom a dokimat.
2009. dec. 30. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom hogy a méh nyálkahártya vastagsága összefüggésben van a vérzés erösségével.Lehet hogy neked vékony.Ezt méhpempövel,és barátcserjével tudod vastagitani.Ezt a kettöt a ciklus bármelyik napján elkezdheted szedni.Én az orvosomtol clostit kaptam és az Ö szavaival élve ez a gyogyszer elsorvasztotta a méh nyálkahártyámat és két honapig nem jött meg a mensesem.Az orvost dobtam,és elkezdtem inni egy ciklus rendezö teát mellé barátcserje,méhpempö kapszula, E vitamin,és láss csodát eröss 5 napig tartó mensest produkáltam,ja és elötte 14 nappal egy semmivel össze nem tévesztendö pé-t tapasztaltam.Remélem tudtam segiteni.
2009. dec. 30. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is gyenge és rövid menstruációm volt, kb. 3 napig tartott, és a fogigátló még rontott rajta. De amikor abbahagytam rá a 2. hónapban megfogant a pici. Az a lényeg, hogy legyen peteérésed, a mensi mennyisége nem igazán számít. Persze orvos nem vagyok, nekem nem volt problémám evvel kapcsolatban. Kívánom, hogy neked is minnél hamarabb megfoganjon a babó!
2009. dec. 30. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!