Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rövid ideje menstruáció,...

Rövid ideje menstruáció, közben pozitív ovu tesz?

Figyelt kérdés

Csütörtök este közepes intenzitású vérzés, pénteken gyenge, de vérzés. Ma nagyon gyenge- eközben petefészekszurkálás- kíváncsiságból csináltam egyet a maradék ovu tesztből: pozitív.

Lehetséges? Volt valakinek ilyen?

2009. febr. 14. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan mikor volt ez a verzes? Mert ha kozepido tajt volt akkor lehet ovulacios verzes is. Valamelyik hormone leesik a szervezetedben ilyenkor (bocsi nem jut eszemben a neve) es emiatt a hirtelen hormone valtozastol lephet fel nagyon ritkan verzes, de nem sok mennyisegu es roved idejig. Csak azert gondolok erre mert irtad, hogy az ovulacios teszt pozitiv. Ilyenkor viszont bele kene huzni. Ugy tudom, hogy a masodik verzeses napon fog megrepedni a tuszo. Ha viszont nem kozepidoben vagy hanem mensi korul/pont mensikor akkor baba is lehetseges mert az ovulacios tesztet jostesztkent is szoktak hasznalni. Tehat megjott a mensid ami rovidebb mint szokott de kozben pozitiv az ovu teszt akkor par nap mulva tesztelj egy terhessegi tesztel is.
2009. febr. 14. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:

A mensi késett 4 napot, ezután megjött a leírt fomában.

Ebben az esetben azt javaslod, hogy pár nap múlva teszteljek. Köszönöm szépen :) Hátha...

2009. febr. 14. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az ovuteszt mensi közben pozitív az utalhat korai ovura is! Nekem is az volt, amikor babás maradtam! Kb 3.napon alig volt meg, kihasználtuk:)

De mivel késett neked, én is azt mondanám, hogy holnap vagy inkább holnapután próbálkozz terhes teszttel!

2009. febr. 14. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem is vagyok terhes, lássuk be minimális az esélye- megnyugtat, hogy a korai peteérés esete nem csak velem fordulhat elő :) Köszi Neked is!
2009. febr. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!