Lehet baba? Furcsán érzem magam!
Május 4én jött meg utoljára. Párommal 14e után 5 napig babát gyártottunk minden nap. :)
Mostanában vagyis pár napja szédelgek hányingerem van és szúr a hasam. Nagyon furcsa ez az egész.
Megmagyarázhatatlan amit érzek. :)
Lehet, hogy sikerült? Ha csütörtökön elmegyek dokihoz meg tudja mondani? Vagy várjak amíg nem jön meg?
31-re várom a nem vártat.
Csinálhatok már tesztet?
Előre is köszönöm szépen!
Ne menj dokihoz nincs értelme. Az uh nem mutatja még ki. Megvizsgálna amúgy még ott lehet érezhet valamit pl méhszáj másabb, de annyira korai, hogy úgyis visszarendelne. Tök fölöslegesen mennél.
Tesztet akkor csinálj mikor menstruálnál, tehát ha 31-én lenne akkor csináld 31-én. Vagy esetleg 30-án. De előbb fölösleges, vagy negatív lenne és úgyis tesztelhetnél újra vagy pozitív de lehet mégis megjönne. Sok terhesség elhal a legelején csak megjön mégiscsak, így észre sem vesszük.
utolsó vagyok
dokihoz még ha pozitív is lesz a teszted akkor is korai menned várj kb 2 hetet akkor már lesz értelme. Persze ha valami van és pozitív a teszted akkor menj, vérzés, görcsök.
Szerintem csalódni fogsz, ha tesztelsz, mert most még simán benne van, hogy kamunegatív, hiszen még legalább 5 napod van addig, hogy megjöjjön. És ki tudja, késhet is.
Nem a melegtől van egyébként ez a szédelgés meg hányinger? Az ember ilyenkor sok vizet iszik, ami szintén okozhat émelygést, telítettségérzést, ami pedig hányingert.
Sziasztok! Ma teszteltem és POZITÍV lett :)
Annyira boldog vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!