MI lehet ez? Nagyon furcsán jött meg.. Ugye nem az, hogy baba volt?!
Arról lenne szó,h barátommal megszakításos módon védekezünk!Késett 2 napot...és amikor barátom észrevette,h megjött és elmentem pisilni akkor nem volt semmi. 2 órára rá elmentem pisilni és csak nagyon barna szinű váladék folyt ki belőlem! Pár órára rá elkezdett pirosozni...de amikor kicsivel késöbb elmentem pisilni akkor olyat éreztem,h nyomnom kell és akkor elég nagy darabok jöttek ki belőlem! :s Ma reggel meg elkezdtem szédülni,hányingerem lett és majdnem összeestem! Ez miért lehet? Még soha nem volt ilyen!
Kérek mindenkit,h ne szóljon le azért amiért mi a megszakításos módszert használjuk,hanem 1edül a kérdésre válaszoljatok.
Köszönöm
hello!
2 lehetoség van:
-idegeskedtél, emiatt késett a menzeszed, nagyon sok esetben elozi meg a menzeszt barnàzàs. A nagyobb darab nem màs, mint ( àtlagosnàl nagyobb) levàlt méhnyàlkahàrtya.
-a nagyobb darabok utalhatnak arra, hogy volt egy ( spontàn) vetélésed
Nyugi, nem szollak le, de ha tényleg komoly a baràtoddal a dolog, megsporolnàl egy csomo stresszt a gyogyszerrel :)
Köszönöm a válaszokat!
Igen komoly a barátommal,csak nem szedhetek gyógyszert...a gumit nem szeretjük...
2 év alatt ez volt az első ilyen.
Ha még vki olvassa akkor azért vok bajban....még nem is az,h darabos,mert minimálisan szokott az lenni...csak most nyomásra jött ki...
és h nem nagyon szoktam úgy lenni,h össze tudnék esni,de reggel óta nagyon :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!