Lehetséges, h kisbabám lesz csak a tesztet korán csináltam? Bővebben lent!
Szia, nekem majus 4-en volt meg, barnas es kevesebb, mint altalaban. 25 naposak a ciklusaim altalaban. Majus 17-18-an barnas pecsetelesem volt. Majus 24-en eros szedules, izzadas mellett szuro fajdalmat ereztem a mehemben, tobbszoer, egesz nap.
Igen, lehet, hogy terhes vagy, mint ahogyan en is ebben remenykedek, de sajnos, ezt a mensi kimaradasaig es a pozi tesztig nem tudhatjuk.
Ird majd meg, mit teszteltel. Drukkolok! M.
Szia!
Mi 1 évig próbálkoztunk a baba témával és szinte minden alkalommal volt az 1 év alatt barnás váladékozásom a megjövetel előtt és amikor meg február végén kiderült, hogy kismama vagyok előtte abszolút nem éreztem semmit csak mint ha meg akarna jönni, de annak is az enyhébb változata barnás folyás meg aztán abszolút nem volt. Mikor 5 napott késett a mensi akkor én már tudtam, hogy terhes vagyok. Másnap a teszt ki is muatta azt a halványka második csíkot, ami erősebb lett napról napra. Tudom, hogy nagyon nehéz kivárni és minden egyes alkalommal én is a wc-n sírva vettem tudomásul, hogy megjött, de fel a fejjel és légy türelmes, akkor tuti célba ér a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!