Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek hőgörbe?! Most...

Segitenetek hőgörbe?! Most csinaltam elsonek

Figyelt kérdés
[link] 25ig irta.csak ami ugye keves. Hosszabb ideig kene ugye. De hogyam? Ha kell megadom a jelszom es belephet az aki megtudja csinalni.
2014. máj. 25. 09:10
 1/8 A kérdező kommentje:
2014. máj. 25. 09:12
 2/8 anonim ***** válasza:

??

Ma van május 25., és a ciklus.hu sem jós... :)))

Holnap reggel megméred, felrögzíted, stb. Egy ciklus alatt lesz egy szép görbéd.

2014. máj. 25. 09:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Csak 19.től 25ig irta mert 19.en jott meg es 25.en mult el. Es eddig irta a diagramm. 7napig. Es holnap mar megint elso naptol de a linken ez lathato
2014. máj. 25. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja értem már mi a problémád. Szerintem mivel még holnapra nem rögzítettél (nyilván), ezért írja 1-nek. De ha holnap berögzíted a reggeli mérést, akkor átírja 8. napra.
2014. máj. 25. 09:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom :/ mert 19tol 25ig irja a ciklust a naptarnal is ujjat kene amit probaltam is de ugyan ezt dobja ki
2014. máj. 25. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel, a ciklus.hu úgy működik, hogy mindig csak az aktuális adott napot jeleníti meg utolsóként. Tehát ahogy telnek a napok, úgy lesz a hőgörbe is egyre hosszabb. Mivel ma 25-e van, ezért jelenleg ennyit jelenít meg. Holnap már 26, utána 27 lesz, és így tovább...
2014. máj. 25. 15:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszod :) igy mostmar ertem.
2014. máj. 25. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács, reggeli első mérést írj be, mindig ugyan abban az időben kell mérni, max fél óra eltérés lehet, több nem, és mindig ugyanott, szájban nyelv alatt, vagy hüvelybe, hónaljba ne.
2014. máj. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!