Ha most lett pozitív az ovuteszt, a hőm még lent van, akkor ma vagy inkább holnap legyünk együtt? (hőgörbe)
Figyelt kérdés
Tegnap, tegnapelőtt meg azelőtt is együtt voltunk ezért lehet jó lenne ha "gyűlnénk még a katonák". Szerintetek mikor jobb ha együtt vagyunk várjunk holnapig vagy ma? Szerintetek holnapra felmegy a hő, ha most pozi teszt? Köszi
2014. máj. 21. 16:06
11/23 anonim válasza:
na most elbizonytalanitottal. en is ugy tudtam hogy 2naponta "kell" egyutt lenni. vagy kiserletezni kell. mindenki mast mond.rendesen meg lehet kavarodni
12/23 anonim válasza:
mikor lesz a sperma vizsgalat?
13/23 A kérdező kommentje:
hát igen elég sok info van erről és nehéz kiigazodni hogy most akkor melyik is a jó.
2014. máj. 21. 17:19
14/23 anonim válasza:
mikor lesz a sperma vizsgalat?
15/23 A kérdező kommentje:
hát most van a termékeny időszakon, ezt megvárjuk és szerintem jó végén hő elején. lehet megvárjuk hogy meg jön-e vagy sem és sajnos igen akkor felhívom a dokit időpontért.
2014. máj. 21. 17:21
16/23 A kérdező kommentje:
bocs: * "hó végén, hó elején" jól elírtam :)
2014. máj. 21. 17:21
17/23 anonim válasza:
azert majd kerlek ird meg hogy mi lett a vizsgalaton.ha meg eszedbe leszek.:) mindenesetre sok sikert nektek. szivbol kivanom hogy sikeruljon a baba ennyi ido utan
18/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, remélem mihamarabb eljutunk a vizsgálatra és akkor megírom :)
2014. máj. 21. 17:30
19/23 anonim válasza:
amugy neked nem szokott kifolyni.... ? (bocsnata a gusztustalankodasert)
20/23 A kérdező kommentje:
De-de és azt mindenkinek kifolyik :) aminek be kell jutnia az úgy is bejut, a többi meg szépen kifolyik. Egyébként én már úgy csinálom hogy együttlét után már nem kelek ki az ágyból, úgy alszok, reggel amikor meg elmegyek wcre egy kicsi kijön, majd teszek be egy tisztasági betétet, mert utána még szokott kifolyni.
2014. máj. 21. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!